Connect with us

4ος Όμιλος

Αέρας ο ΟΦΗ στην Γλυφάδα

Published

on

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο ΟΦΗ επικράτησε στην Γλυφάδα με 3-0 της ομώνυμης ομάδας και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά την Κηφισιά σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική . Το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα βελτιώνοντας τη βαθμολογική του θέση στην κατάταξη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να μπουν στο πνεύμα του αγώνα και ασφαλώς σημαντικό ρόλο έπαιξε η φάση του 5′ όταν ο Ιωάννου αστόχησε μέσα από την περιοχή και στην αμέσως επόμενη φάση ο Περογαμβράκης με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο α’ μέρος όμως το σουτ του Πόποβιτς κοντά στο ημίωρο τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Ζιώγκα. Το 2-0 ήρθε από ένα τραγικό λάθος που έκανε ο τερματοφύλακας Ζιώγκας, με τον Πόποβιτς στο 62′ να εκτελεί το κόρνερ με τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του νεαρού γκολκίπερ και να καταλήγει στα διχτυα. Στο 80′ ο Ραπτάκης με κοντινή προβολή έκανε το 3-0 βάζοντας τον ιδανικό επίλογο για την Κρητική ομάδα.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Ζιώγκας, Τσιτσοφώτος, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Κόντι, Μπούμπας, Παντελής (48′ Αραμπατζής), Παναγόπουλος (68′ Δωματιώτης), Καλογιάννης, Ιωάννου, Κωτσοβός (75′ Κορκόντζελος)

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (80′ Τζέκος), Περογαμβράκης (85′ Κουσίδης), Πατηνιώτης (30′ λ. τρ. Κοιλιάρας).