Connect with us

4ος Όμιλος

Πήρε Καμαρά ο Ιωνικός!

Published

on

Η αρχή έγινε στις αρχές του Ιανουαρίου όταν ο Ιωνικός προανήγγειλε την επιστροφή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, η διοικούσα Επιτροπή του ιστορικού συλλόγου δεν έμεινε εκεί αφού μετά από συντονισμένες προσπάθειες ενέταξε στο δυναμικό του ιστορικού σωματείου ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον 24χρονο επιθετικό με καταγωγή από τη Νέα Γουινέα, Αχμέντ Καμαρά. Το νέο απόκτημα του Ιωνικού στο πρώτο εξάμηνο άνηκε στο δυναμικό του Εργοτέλη όμως από τη στιγμή που η Κρητική ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Football League άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του.

Ο Καμαρά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσεοπιθετικής γραμμής και διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Το deal… έκλεισε πριν από μερική ώρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας και αυτόματα ο ποδοσφαιριστής θα προπονηθεί σήμερα με τη νέα του ομάδα.

Η κίνηση αυτή δείχνει για ακόμη μια αφορά την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Ιωνικού προσφέροντας στο τεχνικό επιτελείο τις λύσεις που χρειαζόταν. Εκεί λοιπόν που με το… ζόρι βρίσκονταν 12 παίκτες στο έμψυχο δυναμικο, ο Ιωνικός αρχίζει και δείχνει σημάδια ανάκαμψης τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.