Connect with us

4ος Όμιλος

Αίσθηση με Κοτίτσα η Τριγλια Ραφηνας

Published

on

Τις απαραίτητες ενέργειες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού προκειμένου να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα καταβάλει η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας. Στο πλαίσιο αυτό, οι ‘κιτρινόμαυροι’ ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή μετά την απόκτηση του Γιώργου Πουλάκου. Ο λόγος για τον 30χρονο μέσο Ευθύμη Κοτίτσα ο οποίος από τη νέα σεζόν και έπειτα θα αγωνίζεται στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Με παρουσίες κυρίως στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα του Ιωνικού, του Ολυμπιακού Βόλου, του Λεβαδειακού και του Ηρακλή Ψαχνών, ο Κοτίτσας είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσει αφού διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται η κατηγορία. Σε επίπεδο Σουπερ Λιγκ έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της Σκόντας Ξάνθης ενώ πέρυσι έπαιξε στη Νίκη Βόλου. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, αποτελώντας επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Κώστα Ψυρόπουλου. Αναλυτικά, η ανακοινωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Ευθύμη Κοτίτσα και του εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο ύψους 1.83 Ευθύμης γεννήθηκε στις 25/03/1986 και αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός και ως αμυντικός μέσος. Πρόκειται για έναν αθλητή με πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, καθώς έχει αγωνισθεί σε Ιωνικό, Scoda Ξάνθη, Ολυμπιακό Βόλου, Λεβαδειακό, Ηρακλής Ψαχνών και Νίκη Βόλου.

Παράλληλα έχει χρισθεί και διεθνής τόσο με την Εθνική Ελλάδος Κ19 όσο και με την Εθνική Ελλάδος Κ21.