Connect with us

7ος Όμιλος

Αίσθηση με Κυριάκο η Άνω Μερά

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε πριν από λίγο η Άνω Μερά.

Κατανοώντας τις δυσκολίες της κατηγορίας, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνια με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Τάσο Κυριάκο που από εδώ και στο εξής θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωτσοβου και των συνεργατών του.

Ο 41χρονος μπακ-χαφ θα προσφέρει με την προσωπικότητα του και την εμπειρία του πολλές λύσεις και η αλήθεια είναι ότι με την πυγμή του θα δώσει τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να κερδίσουν πολλά από εκείνον τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Κυριάκος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Μυκονιάτες ενώ μεταξύ άλλων έχουν περάσει από Απόλλωνα Λάρισα, Λάρισα, Καλλιθέα, Ολυμπιακός, Αρη, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοια Λευκωσίας, Γιάννινα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή, Πανηλειακό, Απόλλωνα, Τύρναβο και Αστέρα Αμαλιάδας.

Αναλυτικά, το κειμενο

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την προφορική συμφωνία του με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Τάσο Κυριακο. Αναμένεται και το τυπικό της διαδικασίας ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Με βαρύ βιογραφικό φτάνει στην ομάδα μας αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχοντας διατελεσει σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Λάρισα, ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννενα . Καλωσήρθες Τάσο!!!