Connect with us

7ος Όμιλος

Αίσθηση με Φουάση ο Πανθηραϊκός

Published

on

Μπορεί οι περισσότερες νησιώτικες ομάδες να έχουν ρίξει το βάρος στην αγορά παικτών από την πρωτεύουσα και από την βόρεια Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν σύλλογοι όπως ο Πανθηραϊκός που έχουν ανοιχτά… τα ραντάρ τους εξετάζοντας κάθε δυνατή επιλογή που αφορά Κυκλαδίτη ποδοσφαιριστή.

Οι Μανωλης Νομικός, Άγγελος Κρεμμύδας είναι οι δυο παίκτες με καταγωγή από τη Σαντορίνη που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου ενώ και ο Τηνιακός Γιώργος Περιάλης ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η… αποικία των Κυκλαδίτων παικτών δεν σταματάει εδώ αφού η διοίκηση του Πανθηραϊκού προχώρησε σε μια απόλυτα στοχευμένη κίνηση που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου και να βοηθήσει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύμηνες επαφές και μετά από συνεχείς συζητήσεις, στην ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα εντάσσεται ένας από τους καλύτερους Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Η αναφορά μας γίνεται στον Αντώνη Φουάση που την προηγούμενη Παρασκευή αποδέχτηκε την πρόταση των ανθρώπων του Πανθηραϊκου και βρίσκεται ήδη στη Σαντορίνη έχοντας περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με επιτυχία.

Ο Συριανός στην καταγωγή ποδοσφαιριστής αποτέλεσε πέρυσι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ιστορικής Καλαμάτας όπου τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από τον Ασπρόπυργο.

Σε 27 συμμετοχές με τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας” ο Φουάσης πέτυχε τρια γκολ και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας.

Τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στην Football League με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, ενώ, ποδοσφαιρικά γαλουχήθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φουάσης είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων μετρώντας δυο συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων.