Connect with us

4ος Όμιλος

Αβραμίδης: Ο κ. Ψυρόπουλος ήθελε μάλλον να δηλώναμε ότι θα χάναμε

Published

on

Μέσω δήλωσης του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Εθνικού Πειραιά, Νίκος Αβραμίδης, θέλησε να απαντήσει στα όσα τόνισε ο προπονητής του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος, στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον κυριακάτικο αγώνα. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:Θα θέλαμε να ζητήσουμε «συγνώμη» από τον κ. Ψυρόπουλο, για τις δηλώσεις του προπονητή μας κ. Θύμιου Γεωργούλη στις 13-11, και στις οποίες έκανε το «λάθος» να αναφέρει πως ο Εθνικός πάει για τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Προφανώς, ο κ. Ψυρόπουλος θα περίμενε δηλώσεις του τύπου «πάμε στον Φωστήρα για να χάσουμε» ή δεν ξέρουμε τι άλλο. Θα έπρεπε, ο εν λόγω προπονητής, με την εμπειρία που έχει, να γνωρίζει ότι στον αθλητισμό, όλες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να ελπίζουν στη νίκη και να το αναφέρουν, είτε παίζουν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τη Μπάγερν Μονάχου, τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τον Φωστήρα. Εκτός αν απαγορεύεται αυτό, να το μάθουμε.

Παράλληλα, όποιος διαβάσει τις δηλώσεις του, πριν και μετά το ματς, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ποιος προκάλεσε με τα λεγόμενα του ή όχι.