Connect with us

4ος Όμιλος

Αγγελόπουλος: «Ο Εθνικός δεν θα γίνει ο φτωχός συγγενής για να τον βολέψουμε κάπου »

Published

on

Διαφωνούν κάθετα στον Εθνικό για τις κινήσεις που γίνονται  σχετικά με το γήπεδο .

Η σύσκεψη  στην οποία πήραν μέρος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης  και έγινε θέμα για την δημιουργία γηπέδου  στον ιστορικό σύλλογο  προκάλεσε αντιδράσεις στους υπευθύνους του Εθνικού.

Όχι μόνο επειδή στην σύσκεψη δεν κλήθηκε κανείς εκπρόσωπος της ομάδας , αλλά και επειδή μεθοδεύεται τρόπος ώστε το γήπεδο να κατασκευαστεί εκτός κεντρικού Πειραιά . Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης  δήλωσε ότι «γίνονται κινήσεις για να βρεθεί λύση , τρόπος , αλλά και χώρος για να αποκατασταθεί μια εκκρεμότητα 16 ετών»

Για το σοβαρό αυτό θέμα ο ηγέτης του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος δήλωσε:

«Όσο κάποιοι θα νομίζουν ότι μπορούν να αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Τα ´αποφασίζουμε και διατάζουμε ´ δε πρόκειται να περάσουν ούτε ο Εθνικός θα γίνει ο φτωχός συγγενής που θα τον βολέψουμε κάπου ! Πριν παρθούν αποφάσεις αναμένουμε την συνάντηση ΟΛΩΝ των ενδιαφερομένων»

Διακαής πόθος των φίλων του Εθνικού , όπως φάνηκε και στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του Δημοτικού Θεάτρου είναι το γήπεδο να γίνει εντός του Πειραιά και στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που υπάρχουν.