Connect with us

4ος Όμιλος

Αγγελόπουλος: “Παλεύουμε μόνοι μας για το καλό του Εθνικού”

Ο πρόεδρος των “κυανόλευκων” μίλησε για τους υψηλούς στόχους που έχει φέτος η ομάδα.

Published

on

Σε μια πενιχρή οικονομική στιγμή για όλη  τη χώρα ο Εθνικός Πειραιά στέκεται καλά στα “πόδια” του και είναι από τις ομάδες που μέχρι τώρα έχουν κάνει τη  διαφορά τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Πίσω από αυτή την προσπάθεια είναι για ακόμη μια χρονιά ο πρόεδρος των “κυανόλευκων” Αλέξης Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε αποκλειστικά στο “ΦΩΣ” και τον Φώτη Περιφάνη τονίζοντας αρχικά την απογοήτευσή του για την αδιαφορία και τον εφησυχασμό πολλών στο πρόσφατο κάλεσμα της διοίκησης για για την υποστήριξη της ομάδας. Χαρακτηριστικά μας είπε:  ” Μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή που διανύουμε η διοίκησή μας δεν έκανε πίσω. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην εκφράσω την απογοήτευσή μου στο ότι “παλεύουμε” μόνοι μας. Πρόσφατα έγινε ένα κάλεσμα, ώστε να βρεθούν κάποιοι να βοηθήσουν, όχι εμένα.  Αλλά τον Εθνικό μας. Δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ο δήμος είναι παντελώς ανύπαρκτος και δεν υπάρχει κανένας φορέας που να μας στηρίζει. Εμείς όμως πάμε κόντρα στο “ρεύμα” και για ακόμα μια χρονιά θα κάνουμε την τρέλα μας για την ομάδα που αγαπάμε. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε βάλει καλά λεφτά. Ο εφησυχασμός όμως από κάποιους είναι ανησυχητικός. Ο Εθνικός δεν είναι μια τυχαία ομάδα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.

Αναφορικά με το σχεδιασμό του συλλόγου μας δήλωσε: ” Δεν είναι τυχαίο που έχουμε κρατήσει ολόιδιο το προπονητικό τιμ από πέρσι. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά προσωπικά δεν αρέσκομαι και στις συχνές αλλαγές, πράγμα που το έχουμε αποδείξει. Το πλάνο του προπονητή μας Θύμιου Γεωργούλη το έχουμε ακολουθήσει πιστά και όποιους παίκτες θελήσαμε τους πήραμε. Και μάλιστα οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Εμείς θέλουμε παιδιά που να έχουν νοοτροπία νικητή, έτσι μόνο μπορούμε να “χτυπήσουμε” τους ισχυρούς μας αντιπάλους. Δεν θέλω παίκτες που να κρύβονται πίσω από τις υποχρεώσεις τους, καθώς ο Εθνικός έχει υψηλές απαιτήσεις”.

Τέλος ο κ. Αγγελόπουλος σχολίασε για πολλοστή φορά το θέμα του γηπέδου λέγοντας: ” Έχει καταντήσει απογοητευτικό όλο αυτό το θέμα με το γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει κονδύλι ένα εκατομμύριο ευρώ και να γίνεται γήπεδο στην Ύδρα και στον Πειραιά όλα τα γήπεδα να είναι χάλια. Έχουμε και την ΕΠΣ Πειραιά να βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς η αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ με τη δημιουργία γηπέδων θα βοηθήσει και όλο τον κεντρικό Πειραιά. Δεν γίνεται να έχει βγει ένα κονδύλι για το ΣΕΦ και να μην αναφέρεται τίποτα. Αλλά με το που θα σταθεροποιηθεί κάπως η κατάσταση κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Αν νομίζουν κάποιοι ότι ο Εθνικός θα αφήσει το θέμα να φτάσει στις καλένδες είναι γελασμένοι”.

* Σήμερα οι παίκτες των “κυανόλευκων” θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα βγουν στη φόρα και τα εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.