Connect with us

4ος Όμιλος

Αγγελόπουλος: Σέβομαι και είμαι υπερήφανος για τον Εθνικό

Published

on

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιά, Αλέξιος Αγγελόπουλος, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον κόσμο της ομάδας που στάθηκε σε ακόμη ένα ματς στο πλευρό του συλλόγου, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα τονίζοντας ότι μόνο εξωγενείς παράγοντες θα μπορούσαν να τους σταματήσουν, αναφερόμενος φυσικά και στον διαιτητή, Αγγελάκο.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

μαλλον θα παω λιγο κοντρα στο ρευμα …
-ΣΕΒΟΜΑΙ απολυτα την προσπαθεια των ανθρωπων του Φωστηρα που απο το υστερημα τους χτισανε αυτην την ομαδα
-ΣΕΒΟΜΑΙ το δικαιωμα των φιλαθλων του Φωστηρα να ειναι διπλα στην ομαδα τους (οπως παντα και παντου το κανουν και οι δικοι μας φιλαθλοι) χωρις ιδιαιτερες υπερβολες δεδομενου και της κρισιμοτητας του παιχνιδιου .
-ΣΕΒΟΜΑΙ τον προπονητη και τους παιχτες του Φωστηρα γιατι με ψυχη ηρθαν να δειξουν οτι αξιζουν να παρουν το πρωταθλημα .
-ΔΙΑΦΩΝΩ σε αρκετα που εγιναν εκ μερους τους αλλα η ενταση του αγωνα σε κανει μερικες φορες να χανεις τον ελεγχο …
ΧΑΙΡΟΜΑΙ που παρακολουθησαμε μια ντερμπαρα επιπεδου Α εθνικης , αλλα πανω απο ολα ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τον καθαρο Εθνικο μας ,για εναν εναν ξεχωριστα και ολους τους ποδοσφαιριστες μας ,τον Coach και ολο το team που απεδειξαν σε αλλο ενα παιχνιδι οτι μονο με εξωγενεις παραγοντες (κυριε Αγγελακο εγραψες και εσυ διαιτητικη ιστορια) μπορεις να τους σταματησεις . Μ Ο Ν Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ λοιπον ,οχι μεμψιμοιρια !