Connect with us

4ος Όμιλος

Αγιος Ιερόθεος-Ηλυσιακός 2-1

Published

on

Η ανωτερότητα του Άγιου Ιερόθεου ήταν αρκετή για να του χαρίσει τη τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Ηλυσιακού με 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Οι νεοφώτιστοι που βρίσκονται στην 5η θέση με εννέα βαθμούς (έχουν κάνει και το ρεπό τους) ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα που με την έλευση του Κώστα Ψυρόπουλου έδειξε βελτίωση όμως δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που προσδοκούσε μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς βαθμό.

Στο 40′ ο Δαρρας με κεφαλια έγραψε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου. Στο 70′ ο Πανούσης με πανέμορφη ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έπαιξε το ένα-δυο με το Γκουτσούλα και ο πρώτος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο αργότερα ο Ηλυσιακός έμεινα με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Καντούτσης κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Κώστα Ψυρόπουλο, με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να μειώνουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Ιωάννου.

ΑΓΙΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Ρουμπής (46′ λ.τρ. Κυρίτσης), Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Καραμέρης (78′ Ζήκος), Γκουτσούλας, Σούφλας, Πανούσης (75′ Νιζάμης), Θανόπουλος, Σαγανάς.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Κοντοπίδης, Καντούτσης, Μέξης, Φλέγγας, Κούντου, Πιπίνης, Σαμιώτης (27’λ .τρ. Κωνσταντόπουλος), Μάλτσι, Στρίγγας (65′ Βουτσιώτης), Γεωργακόπουλος (65′ Σάμαρης), Ιωάννου