Connect with us

slideshow

“Αγρίεψαν” οι Μανιάτες- πρόκριση η Χαλκηδώνα

Επεισόδια, ξύλο, αποβολές στο 2-1 της Χαληδώνας επί της ΑΕ Μάνης Φαληρικού

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Χαλκηδώνα πήρε δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕ Μάνης Φαληρικού με 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Ε. Σταυράκογλου(16’), ενώ έμειναν με δέκα στο 56’, όταν ο διαιτητής Βλαντής απέβαλε τον Λεουτσάκο για εξύβριση προς την εξέδρα. Σε εκείνο το σημείο και όπως γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής της ΑΕ Μάνης Φαληρικού Πάρης Σταμπουλίδης, ο οποίος έβρισε το διαιτητή με αποτέλεσμα να τον αποβάλει από τον πάγκο. Στη συνέχεια η Χαλκηδώνα με αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σάββα(66’) και να πάρει την πρόκριση με φάουλ του Λοκώση(87’). Στο 89’ οι γηπεδούχοι έμειναν με εννιά λόγω αποβολής του Μαυράκη, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποβλήθηκε και ο Ε. Σταυράκογλου, που έβρισε το διαιτητή. Την ίδια στιγμή και όπως γράφει πάντα ο διαιτητής Βλαντής στο φύλλο αγώνος, ο αποβληθέντας στις εξέδρες Πάρης Σταμπουλίδης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε στο κεφάλι τον διαιτητή Βλαντή. Επίσης γράφει πως με την παρέμβαση των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Μάνης Φαληρικού Κουτσόπουλου και Λαγούδη τα πνεύματα ηρέμησαν. Ο Βλαντής ειδοποίησε και αστυνομική δύναμη, η οποία όμως όταν ήρθε η κατάσταση είχε ηρεμήσει και έφυγε..

ΑΕ ΜΑΝΗΣ ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Μπετσές, Καραμάνογλου, Γαζής(46’ Αργυρός, 90’ Σταυράκογλου Α.), Κιουράνης, Μεγαλοικονόμου, Μαυράκης, Κουτσουναμέντος, Λεουτσάκος, Σταυράκογλου Ε., Λαγούδης(63’ Μαλλιαρός), Κουτσόπουλος.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑΣ: Πνευματκός Κ., Λοκώση, Παπαδάκης, Χάιδος, Σάββας, Μαρουλής, Χαρίτος(24’λ.τρ. Χατζής), Κούσιας(83’ Μουζάκης), Χριστογούλας(46’ Γκιώνης), Πνευματικός Ε., Ζίου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply