Connect with us

4ος Όμιλος

Αγωνία με Λέκκα στην Προοδευτική

Published

on

Αγωνία επικρατεί στην Προοδευτική για την κατάσταση του Νίκου Λέκκα . Ο μέσος των « βυσσινί» τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Προοδευτικής με την ομάδα Κ20 του Πανιωνίου και σήμερα θα  διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα  με τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στο φιλικό με την Κ20 του  Πανιωνίου  η Προοδευτική επικράτησε  1-0 με γκολ του Ζελέκου στο 73’ μετά από ωραία ενέργεια του Πέππα. . Οι Κορυδαλλιώτες απέδωσαν καλά  στο α’ μέρος . Στην επανάληψη με τις πολλές αλλαγές που έγιναν , ο ρυθμός του παιχνιδιού ατόνησε.

Ο Φώτης Θανέλλας χρησιμοποίησε μόνο στο τελευταίο 20λεπτο,    τους Μπέλερη και Γκαϊδατζή που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας από την περυσινή χρονιά .

Επίσης δεν αγωνίστηκε  και οι τραυματίες Γιακούμπη ( Θλάση βαριάς μορφής)  Τσαφταρίδης( τράβηγμα στον δικέφαλο)   καθώς επίσης και οι Δηλαβέρης , Μύρκος Μαναριώτης. Ο τελευταίος μάλλον αποχαιρετά την ομάδα τις επόμενες μέρες….

*Απόψε και ώρα 20.00 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού « Μελίνα Μερκούρη»  στην αίθουσα «Πλειάδες» θα γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση του υπεύθυνου Ακαδημιών  κ. Πάρη  Ανδράλα  με τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας για να παρουσιάσει τους προπονητές και το πλάνο της χρονιάς .

Τα γραφεία της ακαδημίας στο γήπεδο της Προοδευτικής(θύρα 5), θα είναι ανοιχτά από αύριο  ( 16.00- 19.00).Οι προπονήσεις ανάλογα το πρόγραμμα των τμημάτων θα ξεκινήσουν από Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.