Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Αποχωρεί ο Πονηρός-Ερωτηματικό ο Μαζιώτης

Published

on

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΣΥΝΚΑ ο Γιώργος Πονηρός.

Ένας από τους κορυφαίους πορτιέρο τα τελευταία χρόνια σε 5ο και 7ο όμιλο αναμένεται, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα κουνήσει μαντίλι από τους Χανιώτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να υπάρξει η ανακοίνωση.

Ο Πονηρός ήταν δυο χρόνια κάτοικος Χανίων έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τόσο με τη φανέλα της Παλαιόχωρας την εστία της οποίας υπερασπίστηκε 19 φορές, ενώ τις ίδιες εμφανίσεις έκανε με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο Πονηρός με θητεία σε Ακαρνανικό Φυτει., Παναιτωλικό, Αίαντα Σαλαμίνας, Διαγόρα Ρόδου και Ένωση Ερμιονίδας θα κληθεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε: “Ευχαριστώ το ΣΥΝΚΑ για τη συνεργασία. Ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη για εμένα που είχε μόνο καλές στιγμές. Καλή συνέχεια στο σύλλογο”.

Όσον αφορά την περίπτωση του Άκη Μαζιώτη, το τοπίο με τον έμπειρο μέσο δεν έχει ξεκαθαρίσει και μέσα στο προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει. Ο Μαζιώτης ήταν από τους κορυφαίους μέσους του 5ου ομίλου, και σίγουρα, η παραμονή στο ΣΥΝΚΑ εφόσον συμβεί θα δράσει θετικά.