Connect with us

slideshow

Αετός Κορυδαλλού: Οι διαιτητές διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα

Published

on

Από την διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τον τελικό του κυπέλλου .

Αναλυτικά αναφέρει:

Νηφάλιοι πια και αφού είδαμε και ξαναείδαμε το βίντεο του τελικού κυπέλλου έχουμε να πούμε τα εξής :

Καταρχήν συγχαρητήρια στην κυπελλούχο ομάδα του Εθνικού Πειραιά και τους προπονητές και ποδοσφαιριστές του για τον ωραίο και καθαρό αγώνα που έδωσαν.

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την υπερπροσπάθειά τους. Μας γέμισαν περηφάνια και μας έδωσαν κουράγιο για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή για την όμορφη γιορτή που ετοίμασε.

Αμέτρητες ευχαριστίες στον κόσμο της ομάδας μας για τη σπουδαία συμπαράσταση, την εξαιρετική συμπεριφορά και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, τους υποψήφιους δημάρχους (αναφέρονται αλφαβητικά) Δημόπουλο Γιώργο, Κυλάκου Καίτη, Μελά Γιάννη και Παπουτσιδάκη Ελευθερία, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μερεντίτη Θόδωρο, τον πρόεδρο του Αθλητικού οργανισμού Μακρινό Γιώργο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Καλούδη Κώστα και Μάνου Λαμπρινή για την παρουσία τους στην εξέδρα της ομάδας μας και την υποστήριξή τους.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να συγχαρούμε τους διαιτητές του αγώνα γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τις υποδείξεις τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και καταδίκασαν την ομάδα μας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι θέμα ανεπάρκειας, κακής ψυχολογίας ή επιλογής στήριξης του φαβορί. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και ΑΓΝΩΝ φιλάθλων μιας ομάδας που χαίρει καθολικής εκτίμησης στον ποδοσφαιρικό Πειραιά και όχι μόνο.

Ο κύριος Μιχελής στο δείπνο της Πέμπτης ζήτησε σεβασμό. Εμείς θα του πούμε ότι ο σεβασμός δεν έρχεται με παρθενογένεση. Ο σεβασμός κερδίζεται με αγώνες και με συγκρούσεις. Ο σεβασμός έχει ένα προαπαιτούμενο. Πρώτα μαθαίνω εγώ να σέβομαι και μετά κερδίζω το σεβασμό του άλλου.

Σας ευχόμαστε και στους τρεις να κάνετε καριέρα στο χώρο της διαιτησίας και να πάτε πολύ ψηλά. Στις 8 Μαρτίου όμως πέσατε πολύ χαμηλά στη συνείδηση όχι μόνο των φιλάθλων του Αετού αλλά και πολλών ουδέτερων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Αετός μας θα συνεχίσει τις ψηλές του πτήσεις όσα εμπόδια κι αν συναντήσει γιατί είναι περήφανος !!!

 

Το Δ.Σ. του Αετού Κορυδαλλού

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply