Connect with us

stoplekto

ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας: “Ευχόμαστε να βρεθεί λύση”

Published

on

Η Α.Ε.ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί για τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής απέναντι στη ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα αποβλήθηκε ο παίκτης της αντιπάλου μας Πατηνιώτης με δυο κίτρινες .Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής του αγώνα έγραψε με βάση τα λεγόμενα του βοηθού του, τον συγκεκριμένο παίκτη για λεκτική επίθεση . Εμείς σαν ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ αλλά κυρίως σαν άνθρωποι, θέλουμε να καταθέσουμε ότι όντως ο κ.Πατηνιώτης λίγο μετά την αποβολή του βρέθηκε στην κερκίδα για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο ματς από εκεί. Από εκεί και πέρα το ότι κάποιος από την κερκίδα έβρισε τον επόπτη δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη κάποια ομάδα. Δυστυχώς οι ύβρεις σε αγώνες ποδοσφαίρου είναι σύνηθες φαινόμενο στα γήπεδα όλου του κόσμου, πόσο μάλλον στα τοπικά πρωταθλήματα. Εμείς ευχόμαστε πραγματικά να βρεθεί λύση και να μην τιμωρηθεί άδικα ένας ποδοσφαιριστής με τόσο βαριά τιμωρία.
Αυτό δε σημαίνει όμως αυτά που με έκπληξη διαβάσαμε σε αθλητικό site που εμπλέκει παίκτη της ομάδας μας ,φωτογραφίζοντάς τον. Θεωρούμε ότι ήταν λάθος αυτό γιατί στοχοποιείται κάποιος που ίσως να….έμοιαζε και αυτός με τον….δράστη . Το γεγονός ότι μπερδεύτηκε ο βοηθός και αναγνώρισε τον κ.Πατηνιώτη στο πρόσωπο κάποιου άλλου δεν σημαίνει ότι προέρχεται από την ομάδα μας η οποία ηττήθηκε δίκαια και δεν είχε λόγο για διαμαρτυρία
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φίλο σωματείο της Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για τη φιλοξενεία και ευχόμαστε ολόψυχα να διορθωθεί η όποια αδικία απέναντι στον ποδοσφαιριστή Μαρίνο Πατηνιώτη.