Connect with us

slideshow

ΑΕ Μοσχάτου – Ίκαρος 0-1 με μεγάλο χαμένο το ποδόσφαιρο

Published

on

Τα σοβαρά και απαράδεκτα γεγονότα που  σημειώθηκαν λίγο πριν από την λήξη με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του βοηθού Πετρουμιανού επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού στο Μοσχάτο όπου  ο Ίκαρος Καλλιθέας  επικράτησε της ΑΕΜ με 1-0  και είναι παρέα στην κορυφή με την Οδηγήτρια.

Στις καθυστερήσεις ( 92’)   δημιουργήθηκε σύρραξη  μεταξύ ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων . Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα  την αποβολή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μαχαίρα που έφυγε από την εστία του και πήγε προς το σημείο που γίνονταν τα επεισόδια  και κτύπησε αντίπαλο με γροθιά στο κεφάλι  και σύμφωνα με το Φ.Α., στη συνέχεια. έβρισε και έσπρωξε τον διαιτητή. Που όπως γράφει άτομα που φώναζαν συνθήματα  υπέρ του Μοσχάτου πέταξαν  5 μπουκάλια με νερό  προς τον ίδιο και τον βοηθό Πετρουμιανό που δεν βρήκαν στόχο. Αμέσως μετά κάποιος από την εξέδρα έριξε μπουκάλι με νερό  που βρήκε στον αυχένα τον βοηθό Πετρουμιανό ο οποίος  έπεσε στο έδαφος , χάνοντας τις αισθήσεις του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες,  το παιχνίδι διακόπηκε για 10  λεπτά  κι όταν ο βοηθός  συνήλθε( μετά το τέλος αισθανόταν ζαλάδες και είχε τάση προς εμετό) το παιχνίδι συνεχίστηκε για   ένα  περίπου λεπτό  και  ο διαιτητής Ιωαννίδης σφύριξε τη λήξη…..

Ο τελευταίος ήταν και ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα . Έκανε πολλά λάθη κυρίως σε βάρος του Μοσχάτου με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν καταλόγισε σε ανατροπή του Νικολάου στο 48’. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής των γηπεδούχων Αντώνης Δημητρίου   που είπε στον διαιτητή ( σύμφωνα με το Φ.Α)« Είστε τραγικοί .Δεν φοράτε φανέλα του Ικάρου ; Μόνο αυτό σας έμεινε»  και στο 90’ ο Γενικός Αρχηγός Θανάσης Βαβάκας που αποκάλεσε τον διαιτητή « τραγικό»  . Στο φύλλο αγώνα που κλείστηκε μετά από 3 ώρες, γράφτηκαν επίσης ο σύμβουλος της ΕΠΣΠ Γ. Καραμπέτσος  που είπε στον διαιτητή « Δεν το περίμενα αυτό από σένα , αν και μου τα έλεγαν από  πέρυσι . Τώρα το κατάλαβα , Θα δηλώσω παραίτηση από την Ένωση Πειραιά. Δεν φοράς παντελόνια και θα είσαι αδελφή αν δεν τα γράψεις όπως σου τα είπα .»Επίσης έγραψε ένα ακόμα άτομο ( χωρίς να το κατονομάσει ) που του συστήθηκε σαν  πρόεδρος του Μοσχάτου   και  είπε:« Δεν φοράτε παντελόνια . Είστε κότες , ρουφιάνοι του Σπάθα. Είστε ντροπή του Έθνους και της Ελληνικής διαιτησίας ».

Αγωνιστικά επικράτησε ο νόμος του ποδοσφαίρου .Μετά από ένα μοιρασμένο α’ ημίχρονο  οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Σπηλιωτάκη ενώ ο Νίκος Αθανασόπουλος με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του . Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 82’ σε μια από τις λίγες σοβαρές επιθέσεις τους  με κεφαλιά του έμπειρου Θωμά Μακρή να βρουν δίκτυα και να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μαχαίρας, Παπαφώτης, Μπαμπούνης, Αλτόγλου, Ρωμανός, Καρδαράς( 46’ Παπαευθυμίου) Τσούκης, Γιαννακόπουλος, Νικολάου( 79’ Καλογερόγιαννης), Ντόνε, Σπηλιωτάκης( 75’ Τζαβέλλας)

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος Ν.,Φέκος, Μακρής Ν.( 90 ‘ Κωνσταντάκης) , Κουντουράς, Γρηγοριάδης . Λάλα. Γεωργίου Γονατάς( 71’ Μυλωνάς), Μακρής Ν., Τρίμπος  ( 68’ Αθανασόπουλος Κ.)Στούπης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply