Connect with us

slideshow

ΑΕ Μοσχάτου: Από το…. καλωσόρισμα καταλάβαμε τι μας περιμένει

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου σχετικά με την φιλοξενία και τα δρώμενα στον αγώνα μπαράζ ανόδου με τον Εθνικό. Αναλυτικά αναφέρει:

“Δυστυχώς την Κυριακή 12/5 στο γήπεδο του Ρέντη γίναμε μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων που δεν προάγουν το (ερασιτεχνικό) ποδόσφαιρο. Η φιλοξενία του Εθνικού δεν ήταν η ενδεδειγμένη και μας έχει αφήσει με πολλά ερωτηματικά γιατί να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από ένα σωματείο που εμείς θεωρούμε φιλικό;;;

 

Δυστυχώς την συμπεριφορά παραγόντων και προπονητών που εμείς θεωρούμε φίλους δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε.

 

Από το…. καλωσόρισμα καταλάβαμε τι μας περιμένει, όταν κατά την άφιξη μας στο γήπεδο υπήρξε λεκτικός προπηλακισμός παρά την συνοδεία μας από ισχυρή αστυνομική δύναμη που ενήργησε αποτρεπτικά.

 

Μια από τα ίδια και κατά την διάρκεια της ανάπαυλας, όπου οι ύβρεις παραγόντων του Εθνικού προς τους παίκτες μας έδιναν και έπαιρναν (έχουν αναγραφεί και στο φύλλο αγώνα). Στον χώρο των αποδυτηρίων όποιος ήθελε έμπαινε και έβγαινε και ειδικά οι οπαδοί-παράγοντες…

 

Στον αγωνιστικό χώρο η νίκη του Εθνικού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και δίνουμε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Βέβαια, εντός των ορίων του αγωνιστικό χώρο υπήρχαν και οι «εντεταλμένοι τραυματιοφορείς» που έβριζαν σκαιότατα τον Γενικό Αρχηγό μας και μέλη από το τεχνικό τιμ.

 

Τι να πούμε και για τα βαρελότα, που τόσα πολλά δεν έπεσαν ούτε στην Ανάσταση… Από αυτά λίγο έλειψε να τραυματιστεί και μέλος του Εθνικού, ενώ και ο τερματοφύλακας μας (Αθανασόπουλος) έπαθε προσωρινή κώφωση και μέχρι το βράδυ είχε ιλίγγους.

 

Η διαιτησία ήταν τραγική και έπαιξε φουλ έδρα. Το πρώτο φάουλ υπέρ μας δόθηκε στο 32ο λεπτό, μας γέμισε με κίτρινες κάρτες χωρίς να παίζουμε ούτε αντιαθλητικά ούτε καν σκληρά. Θέμα χρόνου ήταν η αποβολή (σωστή η δεύτερη κίτρινη) που ήρθε στο 48ο λεπτό και σωστό το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας. Όμως υπήρχε ένα ακόμα πιο πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας που ακόμα περιμένουμε να το υποδείξει και το οποίο παραδέχθηκαν και οι παίκτες του Εθνικού…

 

Για φάουλ ούτε συζήτηση, στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήραμε πάνω από πέντε!

 

Λάθος και η λεκτική αντιπαράθεση του κυρίου Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και η εξύβριση των μελών της Διοίκησης της ΑΕ Μοσχάτου.

 

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθεια μας. Το Μοσχάτο πάντα θα παίζει εντός αγωνιστικού χώρου χωρίς προσπάθειες εκφοβισμού του οποιαδήποτε αντιπάλου μας”.

 

Δ.Σ. ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply