Connect with us

4ος Όμιλος

Αιγάλεω: Στη διάθεση του κοινού οι κάρτες διαρκείας

Published

on

Με ανακοινωση που εξέδωσε το Αιγάλεω γνωστοποίησε ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας έχει ξεκινήσει με την τιμή τους να είναι στα 50 ευρώ.

Αναλυτικά, το κείμενο όπου γίνονται γνωστά και τα σημεία προπώλησης:

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με κεντρικό σύνθημα #ΌπωςΠαλιά, που συμβολίζει την επιθυμία και τις προσπάθειές μας για την επαναφορά του Α.Ο. Αιγάλεω στις κατηγορίες που θριάμβευσε στο παρελθόν, πάντα έχοντας την υποστήριξη των φιλάθλων του. Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία να σταθείτε δίπλα σε αυτό το εγχείρημα, αγοράζοντας την κάρτα διαρκείας σας η οποία σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο στα 13 (τουλάχιστον) εντός έδρας παιχνίδια του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και στα παιχνίδια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στην τιμή των 50 ευρώ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας από τα εξής σημεία:

  • Λέσχη Φίλων Αιγάλεω Θύρα 12, Aλατσάτων 48 – Πλατεία Ειρήνης (τις ώρες: 11:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00)

  • Φαρμακείο “Στέλιος Καλογερόπουλος”, Ιερά Οδός 314 & Έβρου 2, Αιγάλεω – Πλατεία Δαβάκη
  • Καφέ Πλατεία, Παπαρρηγοπούλου 1, Αιγάλεω – Πλατεία Καραγιάννη Λέλας

Στην επίσημη σελίδα μας στο facebook θα ανακοινώνονται και τα ονόματα των επιχειρήσεων που στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, με το λογότυπό τους να βρίσκεται στο πίσω μέρος των καρτών διαρκείας.

Πάμε λοιπόν, όλοι μαζί #ΌπωςΠαλιά!