Connect with us

slideshow

Αιγάλεω: Φιλική νίκη με 3-0 επί του Πρωτέα Π.Φώκαιας

Published

on

Το Αιγάλεω σε φιλικό παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας του Πρωτέα Φώκαιας με 3-0

Το 0-1 έγινε στο 37΄από τον εξαιρετικό Δουκάκη με κοντινό πλασέ. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 45΄. Στο 20΄και στο 30΄ο Παπαϊωάννου έδειξε τη κλάση σου και έσωσε την εστία του με δύο εξαιρετικές αποκρούσεις.

Το 0-2 έγινε στο 53΄με κεφαλιά του Κουτσοδήμα και τελικό ο-3 το διαμόρφωσε ο Τζανετέας στο 66΄με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ. Στο 74΄τρομερό βολέ του Helton τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παρλακίδη.

Πριν τον αγώνα τον οποίο παρακολούθησε και ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, η διοίκηση του Αιγάλεω διά του προέδρου της κ. Γιανναράκη, τίμησε τον προπονητή του Πρωτέα Τάκη Μακροδημήτρη ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιγάλεω από το 1986 έως το 1993

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ(Μακροδημήτρης) Παπαϊωάννου, Βασιλείου, Μακροδημήτρης Τ., Λάζαρης, Κατσούλας, Μούργος, Σιδέρης, Μπουτσαϊ, Χρήστου, Μαραγκός, Καλανιώτης, Χyka, Κλάους, Λέκκας, Παρλακίδης, Χουσιάδης, Μπράκας, Μπίστης, Νίνα, Δαβής.

ΑΙΓΑΛΕΩ(Λουτσιάνο) Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ευαγγέλου, Βασιλάκος, Μαυρομάτης, Κοντίζας, Παυλίδης, Τουρκοχωρίτης, Παπαθανασίου, Δουκάκης, Χρίστο, Καλογεράκος, Ποστόλης, Τζανετέας, Καλλής, Κουτσοδήμος, Τουρέ, Στάμος, Κλης, Πουλάκης, Ναυπλιώτης, Helton.

foto: sportcity.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply