Connect with us

7ος Όμιλος

Αιολικός-Χαραυγιακός 1-0

Published

on

Μεγάλη νίκη με ακόμα μεγαλύτερο άγχος για τον Αιολικό, κόντρα στον Χαραυγιακό με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Τσομπανέλλη.

Το ρεπορτάζ όπως αναγράφεται στο sportlesvos.gr

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 8ο λεπτό, όταν ο Θέμης Ποτουρίδης κατέβασε με επιτυχία την μπάλα στο ύψος της περιοχής, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα άουτ. Αμέσως μετά ο Λαμπράκης σούταρε από μακριά, αλλά άστοχα (9′). Ο Χαραυγιακός απάντησε με μια εκτέλεση φάουλ του Κασσιανού, αλλά ο Κουμπάς απέκρουσε σε κόρνερ (11′). Ο Αιολικός συνέχισε να πιέζει και στο 14ο λεπτό βγήκε όμορφα από τα αριστερά, με τον Τσομπανέλλη να βγάζει στο χώρο τον Λαμπράκη, το σουτ του οποίου πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι.

Στο 25′ ο Λαμπράκης και πάλι απείλησε με συρτό σουτ, αλλά ο Βακερλής μπλόκαρε. Αμέσως μετά ο Διαμαντίδης επιχείρησε μια λόμπα από δύσκολη θέση, αλλά ο τερματοφύλακας του Χαραυγιακού ήταν σε ετοιμότητα (26′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Φερεντίνο, αλλά ο Κουμπάς τελείωσε τη φάση με διπλή προσπάθεια. Οι Μυτιληνιοί διαμαρτυρύθηκαν σε τράβηγμα εντός περιοχής του Κατσίκη (31′), άλλα ο διαιτητής Χατζηγιάννης από τον Πειραιά έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Ο Αιολικός είχε δοκάρι σε πλασέ στην κίνηση του Διαμαντίδη στο 36ο λεπτό, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Με την επανέναρξη, ο Χαραυγιακός είχε ένα μακρινό σουτ του Γιαννόπουλου, που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουμπάς (48′). Ο Αιολικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε τράβηγμα του Ποτουρίδη μέσα στην περιοχή στο 52ο λεπτό, αλλά και πάλι ο Πειραιώτης διαιτητής δεν… συγκινήθηκε. Στο 54′ ο Διαμαντίδης σέντραρε όμορφα στην καρδιά της μικρής περιοχής, αλλά ο Γιαννής με ψυχραιμία γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα με το στήθος.

Η λύτρωση για τον Αιολικό ήρθε στο 68′ όταν μετά από φάουλ του Λαμπράκη, ο Τσομπανέλλης πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με προβολή έκανε το 1-0 μέσα σε στιγμές ενθουσιασμού. Μάλιστα κατευθύνθηκε στην εξέδρα του ΣΦΑΜ, αφιερώνοντας το γκολ στον αδικοχαμένο Νίκο Μαλλή, πανηγυρίζοντας με τη φανέλα του, κοιτώντας στον ουρανό. Στο 82′ ο Χαραυγιακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Κουμπάς απέκρουσε το τετ α τετ του Φερεντίνου και κράτησε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν μια ακόμα καλή ευκστο 85′ σε εκτέλεση φάουλ του Κασσιανού, που πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να πάθει “έμφραγμα” ο Αιολικός, αλλά σε φάση διαρκείας ο Χαραυγιακός είδε τον Κουμπά να λέει όχι και τους αμυντικούς να πέφτουν με αυτοθυσία, κρατώντας το 1-0 ως το τέλος!

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσομπανέλλης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (85′ Σεφουλάι), Βουτσιώτης (90′ Τζόρνταν), Λαμπράκης (89′ Παπαδόπουλος)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λ. Ρόπας): Σ. Βακερλής, Παπαγγελής (90′ Π. Βακερλής) , Μαραγκουδάκης, Γιαννής, Βλάχος (73′ Κλειτσίκας), Τουγουτζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Φερεντίνος (83′ Βαλοτάσσιος), Παρασκευόπουλος, Γιαννόπουλος