Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αισιοδοξία και συνέντευξη τύπου στο Αιγάλεω

Published

on

Σε ρυθμούς μπαράζ κινούνται τα πάντα στο Αιγάλεω με την προετοιμασία της ομάδας να μπαίνει στην τελική ευθεία, ενώ την Παρασκευή στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του “Στ. Μαυροθαλασσίτης” θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για την επίσημη παρουσίαση της χορηγίας με την ΗΡΩΝ.

Χωρίς προβλήματα και με αισιοδοξία συνεχίζεται η προετοιμασία του Αιγάλεω εν όψει μπαράζ. Ο Γιώργος Σουρλής στα τελευταία φιλικά της ομάδα απέναντι σε ΑΟ Ζωφριάς και ΑΟ Καματερού είδε με ικανοποίηση αυτά που ήθελε από τους παίκτες του που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και άπαντες έχουν πίστη για θετικά αποτελέσματα και την άνοδο.

Όσον αφορά τα εισιτήρια των αγώνων υπενθυμίζεται προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας πως ΔΕΝ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς τα μπαράζ διεξάγονται από την ΕΠΟ και την οικονομική επιστασία της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, σε… “αγωνιστικούς” ρυθμούς μπαίνει και η διοίκηση αφού λίγο πριν την έναρξη των αγώνων θα παρουσιάσει την έναρξη της συνεργασία της με την ΗΡΩΝ που θα κοσμεί την φανέλα του Αιγάλεω στα μπαράζ.

Η ανακοίνωση της συνέντευξης Τύπου

“Την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 19:00 στην αίθουσα τύπου του “Στ. Μαυροθαλασσίτης” ο ΑΟ Αιγάλεω θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στους αγώνες μπαράζ, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και επίσημα την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με την εταιρεία ΗΡΩΝ”.