Connect with us

4ος Όμιλος

Ανάσα για ΑΟΤ Αλίμου που νίκησε με 3-2 το Ηράκλειο

Published

on

Αρκετοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τον ΑΟΤ Αλίμου σχετικά με το στόχο που είχε θέσει και σχετιζόταν με την παραμονή ωστόσο η ομάδα των νοτίων προαστίων δείχνει ότι έχει πνοή αφού επρεπε να περάσουν οκτώ αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Ζήση Ζήκου, που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καλύκα κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του Ηρακλείου και να συγκεντρώσει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι νερατζούρι πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα τους αφού στο 10′ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Αλίμου, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να κυνηγούν το σκορ. Αφού μείωσαν σε 2-1 προσπάθησαν για την ισοφάριση η οποία δεν ήρθε ποτέ, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 και κλείδωσαν το τρίποντο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 5′ ο Καζαντζής με πέναλτι και στο 10′ ο Σάμιος με σουτ έβαλαν μπροστά στον ΑΟΤ Αλίμου με σκορ 2-0. Το Ηράκλειο αντέδρασε από εκείνο το σημείο και έπειτα με τον Τζανέτο στο 35′ να μειώνει σε 2-1  με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το 2-2, όμως στο 60′ ο Καζαντζής ψαλίδισε τις ελπίδες των νερατζούρι για θετικό αποτέλεσμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 75′ το Ηράκλειο κέρδισε πέναλτι όμως ο Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αμουτζάκη που απέκρουσε, με τον Νταβαρίνο στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό 3-2

Διαιτητές: Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου), Αρμακόλας-Μουτάφης (Κυκλάδων)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Ζήκος Ζήσης): Αμουτζάκης, Κόπελας, Αφράτης, Πέττας, Νταϊφώτης, Κατσαδούρος (54′ Πιπεράς), Χρήστου, Καραγιάννης, Σάμιος (80′ Μέξης), Καζαντζής, Μανωλιάς (65′ Παυλίδης)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Ιωσήπου, Ρεντζής, Μέρτκολα (60′ Δημητρίου), Ντούνης, Τζανέτος (70′ Νταβαρίνος), Σπανός, Αλεξίου, Ευθυμιάδης, Κατσούλης, Παναγιωτόπουλος, Μιχελής (44′ λ. τρ. Λουσαράκης).