Connect with us

4ος Όμιλος

Ανάσα για Αστέρα-Βουλιάζει το Ηράκλειο

Published

on

Παρότι προηγήθηκε και έδειχνε ότι η μοιρά του θα ήταν διαφορετική σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, το Ηράκλειο γνώρισε βαριά ήττα από τον Αστέρα Βάρης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να επικρατεί με το εμφατικό 4-1. Οι κυανόλευκοι στο πάγκο των οποίων κάθισε για πρώτη φορά ο Φώτης Θανέλλας έβγαλαν αντίδραση και με τη νίκη που πανηγύρισαν έφτασαν τους Ατρόμητο Πειραιά και ΠΑΟ Κρουσώνα στους 11 βαθμούς με τις τρεις ομάδες να φιγουράρουν στην 10η θέση. Αντίθετα, οι νερατζούρι παρέμειναν προτελευταίοι μαζί με την Επισκοπή και θα πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές ώστε να πετύχουν την παραμονή.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού στο 6′ ο Νταβαρίνος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 12′ κέρδισαν πέναλτι, ομως ο Δράμπαλης είπε όχι στην εκτέλεση του Πασαλίδη αποκρούοντας τη μπάλα. Ότι δεν κατάφερε ο βραχύσωμος μέσος έκανε πράξη ο Ντάγκρας 10′ αργότερα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η ισοφάριση έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Θανέλλα οι οποίοι στο 30′ έκαναν δυο τα τέρματα τους με τον Πασαλίδη να κάνει το 2-1 και να εξιλεώνεται για το χαμένο πέναλτι. Στο 39′ ο Κουιρουκίδης έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στον Αστέρα κάνοντας το 3-1, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 54′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στα τελευταία λεπτά, το Ηράκλειο πίεσε όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 81′ με σουτ του Αλεξίου διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές αφού είχαν πανηγυρίσει τρίποντο τελευταία στον αγώνα με τον Άλιμο για την 5η αγωνιστική. Όσον αφορά τους νεοφώτιστους, το συγκρότημα του Βλάντιτσα Πέτροβιτς για 6η αγωνιστική γνωρίζει το αποτέλεσμα της ήττας γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι αγωνιστικά η ομάδα των βορείων προαστίων δεν είναι σε καλό δρόμο.

Διαιτητές: Ζαράνης, Νομικός (Κυκλάδων)-Κίτσος (Έβρου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Μαρινάκης, Φύτρος, Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλι, Ντάγκρας (75′ Καναβέτας), Παπασάβας (70′ Νίκου), Κουιρουκίδης (80′ Χατζησάββας), Πασαλίδης, Ιβάνοφ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Δράμπαλης, Ρεντζής, Κατσούλης, Σπανός, Ντούνης, Μαϊστόροβιτς, Αλεξίου, Μιχελής (65′ Μπαλατσούρας), Καλιαμπάκας, Νταβαρίνος (46′ Λουσαράκης), Ρούπι (46′ Σιμιτσής).