Connect with us

6ος Όμιλος

Ανίκητος ο ΑΟ Πυλίου Κω, 2-0 και τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Νέα σπουδαία νίκη για τον ΑΟ Πυλίου Κω. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου επιβεβαίωσε για ακόμα μια  φορά την  αγωνιστική της ανωτερότητα και επικράτησε με 2-0 του μαχητικού Εθνικού Πειραιά, παραμένοντας μάλιστα πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι νησιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό τους πρώτο ημίχρονο, και επιβραβεύτηκαν με τον Γεωργιάδη Γ.Σ. να ανοίγει το σκορ στο 24′ μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες του Θεόφιλου Καλύβα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το χώρο που έδωσαν οι γηπεδούχοι, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο ματς. Αντίθετα, το Πύλι “σφράγισε τη νίκη του στο 90′ με γκολ του Ηλιόπουλου, ο οποίος αμέσως μετά αποβλήθηκε, λόγω του τρόπου πανηγυρισμού του.

Οι φιλοξενούμενοι στο 84′ ζήτησαν από το διαιτητή Χρόνη πέναλτι σε ανατροπή του Σάμιου, το οποίο ο ρέφερι από τη Δυτική Αττική το έδωσε φάουλ εκτός περιοχής.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (92′ Βακράκος), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης (46′ Κεϊτά), Γεωργιάδης Γ.Σ., Χατζηδημητρίου (61′ λ.τ. Γεωργιάδης Γ.Ι.), Χατζηφούντας (92′ Παπαγεωργίου), Ηλιόπουλος, Μεντής (72′ Δρόσος)

Εθνικός (Θεόφιλος Καλύβας): Μπαντίκος, Νταούλιας, Ζωγραφάκης (79′ Κώστας), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (46′ Παντελίδης), Ντάφλας, Κούντου (46′ Σάμιος), Διάκος, Μπέλερης (79′ Δώδας), Λύγκος, Κακοσίμος (34′ λ.τ Θέος).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ