Connect with us

slideshow

Απόφαση αναβολής πρωταθλήματος Α κατηγορίας Πειραιά

Ολόκληρη η απόφαση της ΕΠΣΠ

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των σωματείων ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, προκειμένου να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια πιθανόν υφίστανται για την συμμετοχή τους σε ανώτερη κατηγορία και επιδιώκοντας να εξελιχθεί εύρυθμα η αγωνιστική διεξαγωγή και διεκπεραίωση του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά, αποφασίζει (το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π.) την μετάθεση έναρξης του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και των δυο ομίλων, για τις 6-7.10.2012.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κατανοεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί και αλλαγή στον προγραμματισμό των σωματείων της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, όμως αξιολογώντας και συνυπολογίζοντας το ισχυρό αίτημα των δυο ιστορικών σωματείων της, αποφάσισε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής τους και παράλληλα να διασφαλίσει την ομαλή και επί «ίσοις όροις» διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας με την έναρξη του στις 6-7.10.2012.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ διαβεβαιώνει ότι κατά τον ίδιο τρόπο θα λειτουργούσε και θα λειτουργήσει ισότιμα σε τυχόν εκδοχή αγωνιστικής διεκδίκησης πρόεκυπτε για κάθε σωματείο της.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply