Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αναγνωρισμένος από την ΓΓΑ και ο Ευκλείδης Μεγάρων

Published

on

Από το ΔΣ του Ευκλείδη Μεγάρων λάβαμε την παρακάτω επιστολή: 

“Η 1η Φεβρουαρίου 2021 ήταν μία από τις ημερομηνίες σταθμούς στην ιστορία του συλλόγου μας καθώς και επίσημα ανακοινώθηκε η καταχώρηση της στο ηλεκτρονικό μητρώο σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο ΑΣ Ευκλείδης είναι ένα σωματείο που επί σχεδόν δύο δεκαετίες προσφέρει αθλητικές υπηρεσίες στη νεολαία των Μεγάρων. Εκατοντάδες παιδιά έχουν επανδρώσει τις ακαδημίες του στο ποδόσφαιρο από το 2011 καιστο βόλεϊ από το 2014.

Στο ποδόσφαιρο έχει να επιδείξει μία άνοδο στην Α ΕΠΣΔΑ το 2010, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στις υποδομές της ΕΠΣΔΑ Κ12 το 2015 και Κ15 το 2017. Αθλητής του συλλόγου μας συμμετείχε στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας Κ15 το 2017 ενώ δεκάδες παιδιά έχουν στελεχώσει τις μεικτές της ΕΠΣΔΑ. Από το 2014 ο σύλλογος μας διοργανώνει το τουρνουά υποδομών «Σάκης Κουβάς» το οποίο τιμούν με την παρουσία τους ομάδες από όλη την Ελλάδα και ακαδημίες των ΠΑΕ.

Στο βόλεϊ ήταν η πρώτη ομάδα της πόλης μας το 2016 που συμμετείχε σε επίσημο πρωτάθλημα.

Φέτος η νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια νέας πορείας του συλλόγου καθώς έγινε επανασύσταση του αντρικού τμήματος ποδοσφαίρου και δημιουργήθηκε νέο τμήμα υποδομών στο μπάσκετ. Στα πλαίσια αυτής της ανασύνταξης ολοκληρώθηκαν και οι επίπονες και χρονοβόρες προσπάθειες για την συγκέντρωση και την αποστολή όλων των απαραίτητων εγγράφων στην ΓΓΑ ώστε να αποκτηθεί η πολυπόθητη αθλητικής αναγνώρισης που βάζει το σύλλογο σε νέα τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Πλέον στον ΑΣ Ευκλείδη πνέει ένας νέος αέρας αισιοδοξίας ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει «υγιής» και δυνατός την προσφορά του στη νεολαία της πόλης μας.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Μπακαούκας Πέτρος

Ο Γ.Γ. Κίτσιος Αναστάσιος

Οι αντιπρόεδροι κ.κ. Δρένης Δημήτριος & Γκουσδουβάς Αθανάσιος”.