Connect with us

7ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Κρεββατά η Καλλιθέα

Published

on

Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κρεββατά, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και θα είναι και αυτός στη διάθεση του Νίκου Παντέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Κόρινθο.

Ο Κωνσταντίνος Κρεββατάς είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση ως σέντερ φορ. Είναι γνώριμος στην ομάδα, καθώς είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Καλλιθέας την περίοδο 2016-2017, όπου είχε 20 συμμετοχές στην Football League και το Κύπελλο Ελλάδας. Έχει εμπειρία από την κατηγορία και έχει αγωνιστεί σε Σέρρες, Νίκη Βόλου, Σπάρτη, Πανηλειακό και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ηλυσιακός, όπου αγωνιζόταν το πρώτο μισό της σεζόν 2018-2019.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο!!!

Η Διοίκηση της Καλλιθέας μετά από επαφές με τη διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας, συμφώνησε και παραχώρησε δανεικό μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου τον νεαρό ποδοσφαιριστή μας, Νίκο Νικούλη.

Εν όψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Κόρινθο, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την μετακίνησή τους στο γήπεδο, ότι την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12.45 θα αναχωρήσει πούλμαν, προκειμένου να μπορούν να είναι δίπλα στην ομάδα μας.