Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Λουτσιάνο ο Ηλυσιακός

Published

on

Ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής, επιλέχθηκε από την διοίκηση του Ηλυσιακού να αντικαταστήσει το κενό του Μάρκου Μαυρομάτη στην τεχνική ηγεσία. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο , Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης Λιονάκη για τη θέση του προπονητή στον ιστορικό σύλλογο. Η επιλογή κρίνεται επιτυχημένη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Λουτσιάνο διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία με δεδομένο ότι έχει εργαστεί επιτυχημένα σε Παναργειακό και Αιγάλεω. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Ηλυσιακός ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο 42χρονος βραζιλιάνος ύστερα από μία μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα με τα χρώματα του Ολυμπιακού και της Ξάνθης ξεκίνησε εδώ και περίπου πέντε χρόνια την προπονητική του καριέρα στην ομάδα της Καλλονής όντας παίκτης – προπονητής τη σεζόν 2010-11 καθοδηγώντας την ομάδα μαζί με τον Προκόπη Καρτάλη και κερδίζοντας την άνοδο στη Football League.
Τη σεζόν 2011-12 στη Football League πλέον, μόνος στον 1ο γύρο, μαζί με τον Γιάννη Μαντζουράκη στο 2ο γύρο, κατάφερε να την οδηγήσει την Καλλονή στην παρθενική της εμφάνιση στα μπαράζ ανόδου για την Super League. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη πορεία στο Αιγάλεω τη σεζόν 2012-13, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Γλυφάδα (Football League), Νίκη Βόλου (Football League) και Παναργειακό (Γ’ Εθνική).
Ο «Λούτσι» δεν χάνει ευκαιρία για να επιμορφωθεί σχετικά με θέματα που αφορούν τη νέα του δουλειά και μέρος αυτού του κομματιού είναι και τα ταξίδια στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει τον τρόπο που δουλεύουν μεγάλες ομάδες, χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία του το καλοκαίρι στη Βαρκελώνη όπου είδε από κοντά πως δουλεύει ο Λουίς Ενρίκε με τους σούπερ σταρ που έχει στη διάθεσή του.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαρική σεζόν και μόνο επιτυχίες στο έργο του.