Connect with us

7ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Παληγεώργο ο “Φονέας”

Published

on

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Φωστήρας που μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Θύμιου Γεωργούλη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, Γιώργος Παληγεώργος που έχει θητεύσει σε Χαϊδάρι και Περιστέρι.

Πέρυσι αποτέλεσε εκ των κορυφαίων μονάδων στο τοπικό πρωτάθλημα, με τη διοίκηση της ομάδας να διακρίνει το ταλέντο του και να κατφέρνει να τον πείσει τη “κιτρινόμαυρη” φανέλα παρότι είχε δεχτεί κρούσης από ομάδες της ίδιας κατηγορίας και όχι μόνο.

Το κειμενο

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Παληγεώργο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 χρονών, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Χαϊδαρίου. Πέρυσι σε 29 ματς σημείωσε έξι τέρματα και βοήθησε σημαντικά το σύλλογο που άνηκε να τερματίσει στην 4η θέση με 48 βαθμούς.

Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον ΑΟ Περιστερίου. Ο Παληγεώργος ανάμεσα στις ομάδες που τον διεκδικούσαν επέλεξε το σύλλογο μας λόγω της δυναμικής και της ευκαιρίας που θα πάρει να αγωνιστεί σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία