Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ανακοίνωσε Τζέλη ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Published

on

Την απόκτηση του έμπειρου μέσου Βασίλη Τζέλη ανακοίνωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας.

Το δελτίο Τύπου…

Ο Μικρασιατικός Αστέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική ενέργεια για την χειμερινή περίοδο.

Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι και επίσημα ο Βασίλης Τζέλη.

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι 29 χρονών (11/2/1993) και μπορεί να καλύψει θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι παραστάσεις του σε κομμάτι εθνικών κατηγοριών είναι πλούσιες γεγονός που δείχνει ότι θα προσφέρει άμεσα λύσεις στην ομάδας μα και θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Πειραιώτικη ομάδα φέτος στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μεταξύ άλλων τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε για λογαριασμό της Κηφισιάς έχοντας διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία της συγκεκριμένης ομάδας (Α’ ΕΠΣΑ, Γ’ Εθνική) καθώς ως ποδοσφαιριστής της έζησε μοναδικές στιγμές πανηγυρίζοντας μονάχα ανόδους.

Το βιογραφικό του αποδεικνύει πως πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη που θα βοηθήσει σημαντικά τον Αστέρα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τζέλη έχει αγωνιστεί και στον Χολαργό, κάνοντας πρωταθλητισμό.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Τζέλη στην οικογένεια του Μικρασιατικού Αστέρα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

**** Στη φωτογραφία ο Βασίλης Τζέλη βρίσκεται στη μέση ενώ στα δεξιά ο γενικός αρχηγός μας, Θοδωρής Θεοδωράκης και αριστερά ο team manager του Αστέρα μας, Κώστας Σταμπουλίδης