Connect with us

7ος Όμιλος

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας Τζαμουτζαντώνη

Published

on

Ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο να βγει ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τη διοίκηση του Αιολικού για τη διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη και τις υποδείξεις των βοηθών του στον αγώνα με την Καλλιθέα. Παρά τη νίκη με 2-1, στον Αιολικό δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτητική τριάδα του ματς. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα της Μυτιλήνης καταφέρνει να κερδίσει σε ματς που διευθύνει ο Χιώτης διαιτητής, έχοντας εύλογα παράπονα για τη στάση του και σε προηγούμενα παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, εκφράζοντας πάντως τη γενικότερη εκτίμησή της για την ελληνική διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός, μετά το τέλος του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ αγώνα της ομάδος μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή 7-10-18 με το φίλο σωματείο της Καλλιθέας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τα κριτήρια με τα οποία λάμβανε τις αποφάσεις της η διαιτητική τριάδα του αγώνα, με αποτέλεσμα να αδικείται η ομάδα μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν απλά μια κακή αγωνιστική μέρα για τους τρεις διαιτητές, αφού έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και τους Έλληνες διαιτητές.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γριπιώτης Σταύρος»

Πηγή: https://www.sportlesvos.gr/