Connect with us

7ος Όμιλος

Ανακοίνωση του Αγίου Ιεροθέου για το ματς με την Κηφισιά

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αγιος Ιερόθεος έκανε γνωστά τα μέτρα που θα ισχύσουν για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕ Κηφισιάς, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των φιλάθλων.

Αναλυτικά…

“Κατόπιν ισχυρών συστάσεων της αστυνομίας και για να αποφύγει η ομάδας μας οποιαδήποτε δυσάρεστη συνέπεια, για τον προσεχή αγώνα της Κυριακής 9/5 με ώρα έναρξης 17:00 στο γήπεδο της ΧΩΡΑΦΑΣ με αντίπαλο την ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ θα ισχύσουν τα εξής:

Στον κύριο αγωνιστικό χώρο θα επιτραπεί η ΕΙΣΟΔΟΣ των ποδοσφαιριστών και των τεχνικών team των δυο ομάδων κι όσων έχουν δικαίωμα αναγραφής στο φύλλο αγώνος συν τους διαιτητές, το γιατρό και τον παρατηρητή του αγώνα.

Στις εξέδρες θα μπορούν να παραβρίσκονται τα μέλη των διοικήσεων των δυο ομάδων, οι ποδοσφαιριστές που θα μείνουν εκτός αποστολής, ο παρατηρητής διαιτησίας, δημοσιογράφοι και ουδείς άλλος. Όποιος φίλαθλος θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα μπορεί να το κάνει εκτός της περίφραξης της εγκατάστασης, εφ´ όσον φυσικά επιτραπεί από την αστυνομία.

Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία των φιλάθλων μας για να παρακολουθήσουν αυτό το σημαντικό παιχνίδι, δυστυχώς όμως οι συνθήκες δε το επιτρέπουν. Ζητάμε τη κατανόηση τους κι ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορούμε να τους έχουμε στο πλευρό μας.”