Connect with us

slideshow

Ανακοίνωση του Αστέρα Βάρης για τα εισιτήρια με την ΑΕΚ

Published

on

Ανακοίνωση για την ενημέρωση των φίλων της ομάδας εξέδωσε ο Αστέρας Βάρης σχετικά με τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ . Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 15/12 δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Αγωνιζόμαστε με την Α.Ε.Κ. για τον θεσμό του Κυπέλλου στο Ο.Α.Κ.Α. με ώρα έναρξης 14.30.

 

Χθές στελέχη της ομάδας συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Ο.Α.Κ.Α. για τα μέτρα ασφαλείας για τον Κυριακάτικο αγώνα. Στην σύσκεψη συμμετείχαν : η Αστυνομία , η Ε.Π.Ο , η Α.Ε.Κ. , το Ο.Α.Κ.Α. και εμείς. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούσαν την διεξαγωγή του αγώνα.

 

Οσον αφορά τα εισιτήρια ισχύουν τα εξής :

 

– Οι φίλαθλοι του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης θα προμηθευτούν εισιτήρια αποκλειστικά της Θύρας 23 , η οποία βρίσκεται στα δεξιά των δημοσιογραφικών θέσεων (βλέπε πλάνο που ακολουθεί) . Τα εισιτήρια αυτά κοστίζουν 5,00 Ευρώ έκαστοκαι δεν είναι αριθμημένα.

– Τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης δεν ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι κάτοχοι τους θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήρια.

– Οι αθλητές των Τμημάτων Υποδομής (Ακαδημίες) θα εισέλθουν χωρίς εισιτήριο , απλά και μόνο με την επίδειξη της ονομαστικής Ταυτότητας πού τους έχει δοθεί από την Διεύθυνση των Ακαδημιών.

– Οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής θα εισέλθουν δωρεάν.

– Παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

– Για τους φιλάθλους της Βάρης , η Διοίκηση του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης θα ναυλώσει πούλμαν για την μεταφορά των φιλάθλων από την Βάρη στο Ο.Α.Κ.Α. πρίν την έναρξη του παιχνιδιού , όπως και από το Ο.Α.Κ.Α. στην Βάρη μετά την λήξη του. Κόστος συμμετοχής 5,00 Ευρώ για όλους.

– Τα εισιτήρια θα τα παραλάβουμε την Πέμπτη 12/12 το πρωί από την Α.Ε.Κ. και θα τεθούν σε διάθεση στους φιλάθλους μας από την Πεμπτη 12/12 το απόγευμα από τα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης.

– Τις ημέρες και ώρες διάθεσης των εισιτηρίων που ακολουθούν θα γίνεται και η συμμετοχή των φιλάθλων με το πούλμαν. Οι ημέρες αυτές είναι :

Πέμπτη 12/12 , 18.00 – 21.00 , Παρασκευή 13/12 , 18.00 – 21.00 και Σάββατο 14/12 , 10.00 – 13.00

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply