Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Εθνικού Αστέρα κατά της συγχώνευσης με τον Μικρασιατικό

Published

on

Με επίσημη ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Εθνικού Αστέρα εκφράζουν την αντίθεση τους στην συγχώνευση της ομάδας τους με τον Μικρασιατικό.

Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για προσωπικές τους απόψεις, και από την στιγμή που πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση είμαστε υποχρεωμένοι από την δημοσιογραφική δεοντολογία να την δημοσιεύσουμε.

Η ανακοίνωση…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Κύριοι του δήμου χτες βγάλατε μια ανακοίνωση που με τις ευλογίες σας το Ιστορικότερο σωματείο της πόλης μας ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ενώθηκε με τον Μικρασιατικο (Πρώην Αστέρα 2004 , Πρώην Αρκάδι Γλυφαδας ) . Όλοι περιμέναμε την ανακοίνωση με την οποία η ομάδα μας θα βρισκόταν στην Α Αθηνών και αντί να χαρούμε λυπηθήκαμε γτ το ιστορικό σημα της ομάδας μας πήγε περίπατο το όνομα της ομαδας μπήκε δεύτερο όπως και στα χρώματα προστέθηκε το μπλε
της κηφισιας , όπως επιτρέψατε να γίνει και όλο μπλε πέρσι το γήπεδο μας με αποτέλεσμα το χλευασμό από γειτονικούς και μη φιλάθλους ..
Ο Εθνικός Αστέρας και οι φίλαθλοι του πρεσβεύουν την προσφυγιά όπως όλη η πόλη μας και ότι ποτέ δεν είμασταν δεκανίκι καμίας άλλης ομάδας και υποχείριο κανενός επιχειρηματία .
Σταματήστε να παρουσιάζετε ως επιτυχια ότι ξεπουλήσατε την ομάδα στην ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ όπως θα θέλαμε να μας πείτε και τον χρηματοδότη της ομάδας που φτιάξατε γτ όπως όλοι ξέρουμε το σωματείο τα τελευταία 10 χρονια βρίσκεται στις χαμηλότερες κατηγορίες διότι δεν υπήρχαν
χρήματα και ο Μικρασιατικος πορεύεται τόσα χρονια στην Α και Β αθήνας επενδύοντας σε παιδιά από τις ακαδημίες του και χωρίς ιδιαίτερα μεγάλα μπατζετ .
Ο Εθνικός Αστέρας έχει 95 χρόνια ιστορίας και με μια ανακοίνωση σας τα σβησατε όλα .
Ο Εθνικός Αστέρας και οι οπαδοί του δεν θα μπουν σε κανένα πολιτικό παιχνίδι .
Μεχρι να εμφανιστεί πάλι το σημα μας , τα χρώματα της ομάδας μας (κόκκινο – λευκό ) και τα κόκκινα χρώματα στο γήπεδο μας θα σταματήσουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να στηρίζουμε την ομάδα που εμφανίστηκε ξαφνικα στο προσκήνιο με πρόεδρο Ζωγραφιωτη .
Θα αναμένουμε και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Αθηνών γτ σε περίπτωση που δεν κατέβει σαν Εθνικός Αστέρας αυτόματα σημαίνει και την πλήρη διαγραφή της ομάδας από την ΕΠΣΑ .
Μέχρι τότε οι Warrios θα δίνουν τη μάχη της κερκίδας στο κλειστό της Νήαρ Ηστ και την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας .

WARRIOS GATE 3 KAISARIANI
NO POLITICA

ΥΓ: Θα τα πουμε στις κάλπες
ΥΓ2 : Δώστε και το δημαρχείο για γραφεία των επιχειρήσεων της Κηφισιας !