Connect with us

slideshow

Ανανέωσαν Σκαφτούρος και Αδαμόπουλος στον Ιωνικό

Published

on

Τα ευχάριστα για την ομάδα του Ιωνικού συνεχίζονται. Για ένα ακόμη χρόνο ανανέωσαν τη συνεργασια τους ο κεντρικός επιθετικός Παναγιώτης Σκαφτούρος και ο τερματοφύλακας Κώστας Αδαμόπουλος.

 

Δύσκολο αλλα ωραίο το ταξίδι…

 

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού συγκεντρώθηκαν χθες στα γραφεία της ομάδας στη Νίκαια μετά από πρόσκληση της Διοικούσας Επιτροπής η οποία αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα, οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας κ. Γιώργου Ρωμαντζή και του γενικού Αρχηγού κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου, εκπρόσωποι της Διοικούσας Επιτροπής τόνισαν στους παίκτες πως στο δύσκολο αλλα ωραίο ταξίδι της ομάδας προς τον τελικο προορισμο της Super League θα έχουν την πλήρη στήριξη όλων και το μόνο που θα πρέπει να τους απασχολει είναι το πώς θα οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή. Οπως τους είπαν χαρακτηριστικά: \\\”Εσείς είστε εκείνοι που θα προχωρήσουν την ομάδα μέχρι την Α Εθνική. Η πίεση θα ειναι μεγάλη και ο ανταγωνισμός σκληρός. Εχουμε όμως πίστη στις μεγάλες δυνατότητες σας που ξεπερνούν τις απαιτήσεις της κατηγορίας και να είστε βέβαιοι πως η διοίκηση θα βρίσκεται στο πλευρό σας και θα τηρήσει όσα εχει πει\\\”.

 

Τα διαρκείας

 

Σε απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς κινείται η διάθεση των εισιτηριων διαρκείας του Ιωνικου καθώς μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί περισσσοτερες από 1000 κάρτες ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις γεγονός που αποδεικνύει πως ο κόσμος της Νίκαιας εχει αγκαλιάσει και στηρίζει την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ιστορικά ανήκει. Δήμος, Διοικούσα Επιτροπή και φίλαθλοι, ενωμένοι με αποφασιστικότητα και πάθος, με πυξίδα το σύνθημα ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΝΤΟΣ- ΜΑΝΗ , ΚΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΓΙΑΝΙ γράφουν τη νέα σελίδα της ιστορίας του Ιωνικού.

 

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας στα εξής σημεία:

 

– Στα γραφεία του Ιωνικού 28ης Οκτωβρίου 65 και Παντιχείου στη Νίκαια από 09.30 εώς 15.00 καθημερινά από Δευτέρα εώς Παρασκευή . Τηλ επικοινωνίας 210-4250826

– Στα καφέ “Ηδυστον” και “Socrates” στη διασταύρωση των οδών Ιωνίας κ Τσαλδάρη στη Νίκαια.

– Και στο χρυσοχοείο Σαββουλίδης Γιώργος, Αθήνας 33 Κορυδαλλός

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply