Connect with us

4ος Όμιλος

Ανανέωσε με Παπουτσή το Αιγάλεω!

Published

on

Στα δύσκολα στάθηκε παρών και η διοίκηση του Αιγάλεω δεν θα μπορούσε να μην είχε στις βασικές προτεραιότητες της την παραμονή του στην ομάδα.

Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το στίγμα του στο ‘Σίτι’ αποτελώντας τον ηγέτη της ομάδας των δυτικών προαστίων τα τελευταία χρόνια.

Ως εκ τούτου, η παραμονή του Κώστα Παπουτσή στους πρωταθλητές ΕΠΣΑ έμοιαζε δεδομένη και η σημερινή ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός, κάτι που σημαίνει ότι ο έμπειρος αμυντικός θα φοράει για ακόμη μια χρονιά το περιβραχιόνιο του αρχηγού αφού ανανεώσε τη συνεργασία του με το Αιγάλεω.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Παπουτσή. Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να διατηρήσει στο σύλλογο πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Άλλωστε, ο Παπουτσής αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή-σύμβολο για το σωματείο με δεδομένο ότι ανήκει στη ‘χρυση γενια’ που αγωνίστηκε σε επίπεδο Ευρώπης ενώ και στις δύσκολες στιγμές στάθηκε στο πλάι της ομάδας συμβάλλοντας τα μέγιστα στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων και το Κυπέλλου ΕΠΣΑ αλλά και στην επιστροφή του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες. Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία’.