Connect with us

7ος Όμιλος

Ανανέωσε ο Κωνσταντινίδης στο Φωστήρα

Published

on

Δυο σεζόν ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης όχι απλά έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στην ομάδα του Φωστήρα, αλλά έχει δώσει τη δυνατότητα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε μικρή ηλικία να κερδίσουν πράγματα από εκείνον.

Άλλωστε το πέρασμα του από τη Γερμανία τον ανάγκασε να διδαχθεί το ποδόσφαιρο με τους καλύτερους τρόπους και αυτό είχε μεγάλη επιτροπή στον αγωνιστικό χώρο.

Ανταποκρίνεται σε όποια θέση και εάν αγωνιστεί, φημίζεται για το ήθος και γενικά βγάζει μια ενέργεια στο παιχνίδι του δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης που έχει και της δουλειάς που έχει κάνε.

Η διοίκηση του Φονέα ασφαλώς δεν θα είχε το παραμικρό παράπονο από εκείνον με αποτέλεσμα να του κάνει πρόταση ανανέωσης.

Ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει και φέτος τη θέση του μπακ χαφ είπε το ναι σκορπώντας χαμόγελα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας.Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη στο σύλλογο μας για ακόμη μια σεζόν. Το ήθος, οι αρχές του, η αγωνιστική του πειθαρχία και η απόδοση του αποτέλεσαν πέρυσι τα καλύτερα παράσημα, με τον ποδοσφαιριστή να αποδεικνύει ότι δικαίως φορούσε το περιβραχιόνιο σε αρκετά ματς.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».