Connect with us

slideshow

Ανανιάδης στο “τιμόνι” – Aντίο Γέφτοβιτς στον Θρασύβουλο

Published

on

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας  στον Θρασύβουλο . Η συνεργασία του συλλόγου με τον Ζόραν Γέφτοβιτς και τον συνεργάτη του Κώστα Στάμου λύθηκε . Έτσι με απόφαση της διοίκησης  νέος προπονητής  αναλαμβάνει ο Γιώργος Ανανιάδης που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στον πάγκο του Άτταλου Νέας Περάμου και παλαιότερα σε Νέα Πέραμο, Ελευσινιακό , και Απόλλων Ποντίων παρουσιάζοντας σπουδαίο έργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

To ΔΣ και ο Γενικός Διευθυντής του Θρασύβουλου Ιατρός Γιώργος Μπρέμπος ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ζόραν Γέφτοβιτς και τον συνεργάτη του Κώστα Στάμου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και τους ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Νέος τεχνικός του συλλόγου αναλαμβάνει ο Γιώργος Ανανιάδης και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Θρασύβουλου. Η ομάδα μας διαθέτει ιστορία  και η φυσική της θέση δεν είναι άλλη από το να αγωνίζεται στις επαγγελματικές επαγγελματικές ,  σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει  και της πρέπει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply