Connect with us

slideshow

Ανατροπή και 3-2 το Γαλάτσι την Δάφνη Π. Φαλήρου

Χατ τρικ ο Καστρίτης

Published

on

Σε ένα παιχνίδι- διαφήμιση του ποδοσφαίρου- με πέντε γκολ, τέσσερα δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, το Γαλάτσι έκανε την ολική ανατροπή και στην παράταση πήρε την πρόκριση με 3-2 (2-2 κ.δ) απέναντι στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Καστρίτης που πέρασε αλλαγή μόλις το Γαλάτσι έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 και πετυχαίνοντας χατ τρικ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι στο 11΄ με ωραίο σουτ του Τσαμπίρα προηγήθηκε στο σκορ.

Στο 22΄μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γαλατσίου και αφού προηγήθηκε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσάγαρη, ο Κολλιουτζάκης την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Στο 32΄ήτα η σειρά του Γαλατσίου να έχει δοκάρι με απευθείας φάουλ του Θεοδωρακάτου.

Η έμπνευση του προπονητή του ΠΑΣ Γαλατσίου να περάσει στον αγώνα τους Παπαναστασίου και Καστρίτη άλλαξε την ροή του αγώνα.

Στο 48΄μετά από ωραία σέντρα του Γιάννου, ο Καστρίτης μείωσε σε 1-2.

Στο 55 απευθείας φάουλ του Ρισβά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοφανίδη.

Στο 68΄το δυνατό σουτ του Παπαναστασίου απέκρουσε προσωρινά ο Ανδριόπουλος και ο επερχόμενος Καστρίτης την έσπρωξε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 80΄το Γαλάτσι ισοφάρισε και τα δοκάρια καθώς το απευθείας κόρνερ του Θεοχάρη τράνταξε την οριζόντια δοκό.

Στην παράταση «μίλησε» και πάλι ο νόμος του Καστρίτη που μετά από σέντρα του Παπαναστασίου στο δεύτερο δοκάρι , πετάχτηκε και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του με 3-2.

Τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το 3-2 χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με πολλές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής.

Μέτρια η διαιτησία του Λιαμπότη που είχε βοηθούς τους Βαμιανάκη και Αλυσανδράτο.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Φεζάνης, Μποζινάκης (36΄Καστρίτης), Ρικούνοβ, Σπανός, Παπαβασιλείου, Ζούκας, Αρμυράς, Γιάννου (61΄Καφάσης), Θεοχαράκης, Θεοδωρακάτος (42΄Παπαναστασίου)

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Ανδριόπουλος, Τσαπούνης, Πάλλας ( 60΄Τσούκας), Καρδούλας, Τσάγαρης (65΄Χατζηράπτης), Τσαμπίρας, Κολλιουτζάκης, Αλεξίου, Γεωργακόπουλος ( 70΄Κυριόπουλος), Ρισβάς, Ζιάκας.

Ρεπορτάζ Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply