Connect with us

5ος Όμιλος

Ανατροπή…κορυφής στην Καλλιθέα- 4-3 στο 95′ τον Εθνικό

Published

on

Αν και μέχρι το 92 έχανε με 2-3, η Καλλιθέα στις καθυστερήσεις έκανε μια επική ανατροπή γυρίζοντας το σκορ στο 95′ σε 4-3 και σε συνδυασμό με την ήττα της Θύελλας Καμαρίου στο Σχιστό από το Κερατσίνι, “σκαρφάλωσε” στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον κρατά την τύχη της ανόδου στα χέρια της.

Αντίθετα οι Πειραιώτες έχασαν μια τεράστια ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον βρίσκονται σε δεινή θέση.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν πήρε τρεις φορές το προβάδισμα με γκολ των Ευαγγέλου(17′), Γκέτσι(35′) και  Τσιντώνη(64′).

Οι γηπεδούχοι του Λουκά Καραδήμου είχαν πάντα την απάντηση, ισοφαρίζοντας με τους Μαρουκάκη(21′, 40′) ενώ το 3-3 έγινε με τον Στούπη στο 92′, την ώρα που ο Εθνικός είχε μείνει με δέκα στο 85′ λόγω αποβολής του Ευαγγέλου με δεύτερη κίτρινη.

Όμως η Καλλιθέα δεν αρκούνταν στην ισοπαλία και στο 95′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του νεοεισελθέντα Ντρούγκα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στούπης, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 σε ένα ματς αρκετά επεισοδιακό, που δεν έλειψε στο ημίχρονο ένταση μεταξύ φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Διαιτήτευσε ο Αγγελάκης από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Λουκάς Καραδήμος): Λαδάς, Κρητικός, Καλύβας, Παντελίδης, Παπαγγελής, Κώστας, Καλτσάς(62′ Σαραντόπουλος), Σταύρου(74′ Νταουτάι), Στούπης, Μαρουκάκης, Λάμπι(91′ Ντρούγκας).

ΕΘΝΙΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης, Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Τσιντώνης, Σκεντεράι, Γκέτσι, Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Τριμμάτης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ