Connect with us

4ος Όμιλος

Ανεβαίνει ο Ιωνικός που… άλωσε τη Ραφήνα

Published

on

Ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και θέλει να στοχεύει ψηλά πρέπει παιχνίδια με συλλόγους που στοχεύουν την παραμονή να τα… καθαρίζει και ο Ιωνικός το έπραξε με τον καλύτερο τρόπου αφού επιβλήθηκε στην έδρα της Θύελλας με 0-3. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπη΄τα έχοντας καθολική υπεροχή έφτασε στη νίκη φτάνοντας τους 14 βαμθούς και τη 2η θέση.

Στο 25′ ο Κατσίκιας βρήκε το Σαπαλίδη και η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε λίγου άουτ, ενώ στο 33′ ο Αργυρίου έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Πάντο σε εκπληκτική επέμβαση.

Στο 52′ ο Ντούνης γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι στον Πάντο και ο Αργυρίου χωρίς να δυσκολευτεί έγραψε το 1-0.

Στο 60′ ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Θύελλας, Ντούνης, με τον Σαπαλίδη που ανέαλβε την εκτέλεση να γράφει το 1-0. Στο 67′ ο Ζελο έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να αποκρούει

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφωσε στο 87′ ο Κατσίκας με σουτ, με τον Μπουντάκη να χάνει στο 88′ την ευκαιρία μα μειώσει σε 1-3.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Γκίκας, Στάφα (58′ Αράπης), Φύτρος, Ντούνης, Γεωργιάδης (49′ Αφράτης), Δημητρίου (75′ Μαστρουγιανναούδης), Κούνας, Μπουντάκης, Βαζέχα, Ζέκιο

Ιωνικός: Λέτσο, Προβατίδης, Βουρλούμης, Παντελίδης, Ζέλο, Κρητικός, Κατσίκιας, Σιμιτσής (70′ Κυριακίδης), Αργυρίου (79′ Καμαρά), Σαπαλίδης, Πέεφ (46′ Ντούλιας)