Connect with us

4ος Όμιλος

Ανταποδοτική κάρτα φιλάθλου από τον Κανάρη με εκπτώσεις στα καταστήματα

Published

on

Το υψηλό κόστος της συμμετοχής στην Γ” Εθνική Κατηγορία έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες του Κανάρη να ψάξουν για έξυπνους τρόπους που θα ενισχύσουν οικονομικά το σωματείο, ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν και την μικρομεσαία χιώτικη επιχείρηση στις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας.

Έτσι το νέο Δ.Σ. της ομάδας μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαθέσει στο κοινό της Χίου μια προνομιακή κάρτα, η οποία θα πωλείται προς 20 ευρώ και ο κάτοχός της θα έχει έκπτωση στα διάφορα καταστήματα της Χίου, αλλά και των Νενήτων. Αρχικά έχουν δηλώσει «συμμετοχή» περίπου πενήντα καταστήματα, ενώ στόχος των ανθρώπων του Κανάρη είναι αυτά να φτάσουν σιγά σιγά τα 200.

Όπως εξηγούν οι ιθύνοντες της ομάδας το κόστος αγοράς της κάρτας είναι ελάχιστο αν συγκριθεί με τα εκπτωτικά προνόμια που εξασφαλίζει, αφού θα υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης στις αγορές σε ποσοστά που ήδη το κατάστημά θα έχει ενημέρωση. Τα ποσοστά των εκπτώσεων ανά κατάστημα θα γίνονται γνωστά στους κατόχους των καρτών μέσα από το site του Κανάρη που είναι υπό κατασκευή, αλλά και από τηλεφωνικό κέντρο, ενώ τα καταστήματα που θα συνεργάζονται με την ομάδα θα φέρουν διακριτικό αυτοκόλλητο στην πόρτα τους. Η κάρτα θα διατίθεται από τους ανθρώπους του Κανάρη προσωπικά, ενώ θα υπάρξουν και σημεία πώλησης τα οποία θα γίνουν γνωστά άμεσα.

sportschios.gr