Connect with us

3ος Όμιλος

Αντωνίου: Νίκη στη Χίο για να αποκτήσει αξία το προηγούμενο τρίποντο

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Σπάρτης μετά τη νίκη στην Βάρδα που σε συνδυασμό με την ήττα του Παναργειακού είχε ως συνέπεια η ομάδα της Μεσσηνίας να ξεφύγει τρεις βαθμούς έχοντας παράλληλα και ένα ματς λιγότερο. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ωστόσο γνωρίζουν αρκετά καλά ότι θα πρέπει να διατηρήσουν χαμηλά τους τόνους και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των νεοφώτιστων, Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος τόνισε: Ήταν πολύ σημαντική νικη σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος απέναντι σε μια ομάδα που πάλευε για τη σωτηρία της. Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά για να εχει νόημα αυτη η νικη θα πρέπει την Τεταρτη να κερδισουμε τον Καναρη ωστε να ξεφύγουμε κι αλλό απο τους διώκτες μας.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Κανάρη Νενητών ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα λάβει χώρα στην Χίο όπου βρίσκεται η ομάδα από χθες. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Χαλίλι και Γέσιτς καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Κατσίκης.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή των Σπαρτιατών έχει ως εξής:

Κραβαρίτης, Τσούβαλης, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Γκίτζας, Παρασκευαϊδης,, Σιώπης, Αναστασόπουλος, Δημολιός, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Κοιλιάρας, Βιγιαφάνες,, Αναστασάκος, Κρεββατάς,, Ηλιόπουλος.Μπουτσικάρης, Ρώρος, Μπακιρτζίδης.