Connect with us

4ος Όμιλος

Ανωγειανάκης: ‘Δύναμη μας ο κόσμος’

Published

on

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟ Κρουσώνα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής της Ηρακλειώτικης ομάδας Στέλιος Ανωγειανάκης παραχώρησε την εξής δήλωση:

«Ξεκινάμε μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά, μαζί με την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά που είναι κοντά στην ομάδα, η οποία είναι πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και παιδιά φιλόδοξα, ώστε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα προσπαθεί να ενισχυθεί και με άλλους παίκτες, ώστε να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το ρόστερ. Ζητάμε τη στήριξη της κοινωνίας του Κρουσώνα γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη του δύναμη και με τον κόσμο δίπλα μας, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό απ’ όλους μας για να μπορέσει η ομάδα να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες μας».

Στις φωτογραφίες ο Στέλιος Ανωγειανάκης με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, Δημήτρη Τριβιζαδάκη (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης) και Γιάννη Χρηστάκη (προπονητής τερματοφυλάκων)