Connect with us

slideshow

Αξιοπερίεργα στο πρωτάθλημα του Πειραιά

Συμβαίνουν και αυτά

Published

on

Μόνο stoplekto.gr μπορείτε να διαβάσετε κάποια γεγονότα άξια σχολιασμού, τα οποία παρατήρησε το συντακτικό επιτελείο του σάιτ, όπως :

– Τέσσερα τέρματα έχει σημειώσει η ΑΕ Νίκαιας στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τα τρία από αυτά τα έχει πετύχει ο Χρίστο και το άλλο ο Γαλακτερός.

 

– Νίκανδρος και Ελκάντι αποτελούν το μεγάλο φόβητρο του Αργοναύτη. Και οι δύο έχουν σημειώσει από τρία τέρματα ενώ το άλλο τέρμα των Αργοναυτών έχει πετύχει ο Κεμετζετζίδης.

 

– Ο Θεολόγου είναι ο μόνος ποδοσφαιριστή του Μαύρου Αετού που έχει χριστεί σκόρερ αφού έχει σημειώσει και τα τρία τέρματα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

– Ο Ερμής Κορυδαλλού είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση αφού έχουν σκοράρει εννέα ποδοσφαιριστές. Ακολουθούν η ΑΕ Μοσχάτου με οκτώ και ο Εθνικός με επτά.

Θύελλα Κορυδαλλού και ΑΕ Σαλαμίνας είναι οι πιο «απείθαρχες» ομάδες αφού έχουν από τρεις αποβολές.

 

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

– Τρεις παίκτες έχουν σηκώσει το επιθετικό βάρος του ΑΟΑΔ. Τα έξι τέρματα της ομάδας στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει από δύο οι Ρουσόπουλος, Μίτρο και Μπαρμπαθανάσης.

 

– Πολυφωνία υπάρχει στο σκοράρισμα στην ομάδα της Αμφιάλης καθώς μέχρι τώρα έχουν χριστεί σκόρερς οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και στον Παννεαπολικό ενώ επτά παίκτες του ΑΟΚ Φαλήρου έχουν στείλει τη μπάλα στο πλεκτό.

 

– Μεράπ και Φέρκο είναι τα «αστέρια» των Αστεριών Δραπετσώνας καθώς μαζί έχουν σημειώσει τα επτά από τα εννέα τέρματα της ομάδας.

– Τέσσερις αποβολές έχει καταφέρει να έχει η Ειρήνη 2005 τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Τρεις αποβολές έχει ο ΑΟ Πειραιάς

 Επιμέλεια: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply