Connect with us

slideshow

ΑΟΑΝ – ΠΑΟ Κρουσώνα 2-1

Published

on

Από το α’ μέρος ο ΑΟΑΝ… καθάρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε του ΠΑΟ Κρουσώνα με 2-1. Με τη συμπλήρωση 17′ ο Λεπτοκαρύδης με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Λασιθίου. Στο 36′ οι γηπεδούχοι έκαναν δυο τα τέρματα τους χάρις σε όμορφο πλασέ του Μουτάκη. Με την έναρξη της επανάληψης, το συγκρότημα του Νεκτάριου Στάθη έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Χατζιάι με δεύτερη κίτρινη. Στη συνέχεια, οι ”ασπρόμαυροι” κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 67′ με τον Δερμιτζάκη ο οποίος έγραψε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Μπερτάκης με βοηθούς τους Κομισοπούλου και Κανελλάκη (Χανίων)

ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πηγιάκης, Μουτάκης, Κοκολάκης Κ., Δέλλιος, Τσάγκας (49′ Χρηστάκης), Χατζιάι, Ιασωνίδης, Λεπτοκαρίδης, Κοκολάκης Γρ., Καρνιάτης (46′ Γκέκας)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Αποστόλης Παπακώστας): Καλομοίρης, Παπαρούνας (39′ Νυχτάρης), Μασέλης, Μακατουνάκης, Τσολακούδης, Κορδονούρης, Παπάς, Κολιακουδάκης, Κουράκης, Δερμιτζάκης, Ταβλαδωράκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply