Connect with us

slideshow

ΑΟΑΝ: Χάνουν Περαμαϊκό οι Σταυρακάκης και Κοκολάκης

Αγώνας δρόμου να προλάβουν την ΑΕΚ

Published

on

“Διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου δευτέρου βαθμού” αναφέρει η ιατρική διάγνωση για το Γιώργο Σταυρακάκη που αποχώρησε τραυματίας μόλις στο όγδοο λεπτό του αγώνα της περασμένης Κυριακης με το Αιγάλεω. Ο έμπειρος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και ήδη ξεκίνησε αγώνας δρόμου για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποθεραπεία του, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια στο παζλ του φετινού ΑΟΑΝ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σταυρακάκης θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις μετά από δύο εβδομάδες και θα απουσιάσει σίγουρα απο τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Αγίου Νικολάου με τον Περαμαϊκό για το πρωτάθλημα και την Κηφισιά για το κύπελλο. Το ιατρικό επιτελείο του ΑΟΑΝ πλέον στρέφει όλες τις προσπάθειες του ώστε ο Σταυρακάκης να δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 20 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

 

Ευνοικότερες είναι οι προβλέψεις για τον Κώστα Κοκολάκη που επίσης αποχώρησε με διάστρεμμα πριν καλά καλά συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού στο Αιγάλεω. Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΟΑΝ θα λείψει 7-10 μέρες από τις προπονήσεις και γίνεται προσπαθεια να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνιδι με την Κηφισιά για το κύπελλο.

 

Οι απουσίες των Σταυρακάκη, Κοκολάκη, καθως και του Δημήτρη Καρνιάτη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με δύο κίτρινες κάρτες δημιουργούν πονοκέφαλο στο Νεκτάριου Στάθη, που όμως βλέπει το Γιάννη Κωστάκη να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ενδεχομένως να βρίσκεται στη 18αδα του αγώνα της Κυριακης με τον Περαμαϊκό.

Η προετοιμασία της ομάδας του ΑΟΑΝ συνεχίζεται το απόγευμα με προπόνηση σε γήπεδο 5Χ5 στον Άγιο Νικόλαο αφού τα γνωστά προβλήματα με το γήπεδο συνεχίζουν να υφίστανται, ενώ οι δύο τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν σε Κριτσά την Πέμπτη και Ελούντα την Παρασκευή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply