Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟ Γλυφάδας-Ερμής Ζωνιανών 2-5

Published

on

Το δικό του πάρτι έστησε στην Γλυφάδα ο Νίκος Κατσικοκέρης ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του Ερμή Ζωνιανών με 5-2 κόντρα στον ΑΟΓ. Οι πρασινοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Γεωργακόπουλου στο 8′, είχαν την τύχη να έχουν σε τρομερή ημέρα τον Κατσικοκέρη ο οποίος έκανε σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα. Η αρχή έγινε στο 16′ όταν ο έμπειρος επιθετικό με ωραίο πλασέ μετά τη σεντρα του Ταβλαδωράκη έκανε το 1-1. Στο 23′ ο Σούκιας, βρήκε τον Κατσικοκέρη ο οποίος με δυνατό σου έγραψε το 2-1. Στο 40′ ο Στρατήγης έπαιξε το 1-2 με τον Κατσικοκέρη, με τον τελευταίο να σημειώνει το 3-1. Στο 47′ ο πρώην άσος της ΑΕΚ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την πάσα του Σταθόγλου και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-1. Στο 80′ ήταν η σειρά του Ανυφαντάκη να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 5-1 με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Πασιαλή, με τον Λαμπρογεώργο να διαμορφώνει το τελικό 5-2 στις καθυστερήσεις. Με τη νικη αυτή ο Ερμής Ζωνιανών απομακρύνθηκε κατά πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη αφού έφτασε τους 34 βαθμούς όντας 6ος μαζί με τον Ιωνικό, ενώ η Γλυφάδα παρέμεινε στην προτελευταίο θέση με 12 βαθμούς.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας) Ζιώγκας, Τζελένη, Σινάνι (46′ Φερεντίνος), Παικοπουλος, Βαρδακώστας, Παπακωνσταντίνου (66′ Γκουμας), Καραγιάννης, Κόντι, Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Κόκκαλης (66′ Νίκου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ταβλαδωράκης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Σταθόγλου (75′ Βιτώρος), Σούκιας (72′ Κασσαπάκης), Μπεκατώρος, Στρατήγης (65′ Πασιαλής), Κατσικοκέρης.