Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟ Γλυφάδας-ΠΑΟ Κρουσώνα 2-1

Published

on

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ο ΑΟ Γλυφάδας έβγαλε τεράστιο ψυχικό σθένος επικρατώντας εν τέλει με 2-1 των Ηρακλειωτών για την 16η αγωνιστική. Το τρίποντο αυτό διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες των κόκκινων αφού έφτασαν στην 14η θέση με 12 βαθμούς απέχοντας δέκα πόντους από την προνομιούχο 9η θέση. Από την άλλη, οι Ηρακλειώτες σε ακόμη ένα ματς παρότι ξεκίνησαν καλά, στη συνέχεια δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα επιστρέφοντας στο Ηράκλειο με μηδαμινή συγκομιδή, όντας παράλληλα στην 12η θέση με 14 βαθμούς.

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάστορας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 0-1. Στο 18’ ο ΠΑΟΚ είχε τις προϋποθέσεις για να κάνει το 0-2 σε αντεπίθεση αλλά ο Μάστορας νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο. Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο και μετά ανέβηκαν και στο 25’, ισοφάρισαν, όταν ο Κατσίβελας βρήκε τον Λαμπρογεώργο μετά το κόρνερ που εκτέλεσε και ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 40′ η Γλυφάδα έφτασε κοντά στο 2-1, όμως η προσπάθεια του Σινάνι σταμάτησε στο δοκάρι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια κι ενώ προηγουμένως οι κόκκινοι είχαν ευκαιρίες με τους Φερεντίνο και Κόκκαλη. Στο β’ ημίχρονο το ματς ήταν ανοιχτό με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και να παίρνουν τη νίκη χάρις σε φάουλ του Γεωργακόπουλου στο 70′ με εκτέλεση φάουλ.

 

ΓΛΥΦΑΔΑ : Θωμάς, Κατσίβελης, Σινάνι (88′ Παπακωνσταντίνου), Κόντης, Μουσάι, Μπούμπας, Φερεντίνος, Γκούμας (70 Ντούνης), Λαμπρογεώργος (80′ Ζιάι), Γεωργακόπουλος, Κόκκαλης.

 

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μποχώνης, Λογοθέτης, Καλεμάκης, Χύζι, Μανιδάκης, Ρομπάκης (46′ Ζανελάρης), Μάστορας (71’ Κοκολογιάννης), Ανωγειανάκης (79’ Σκούφος), Μπάμπης.