Connect with us

slideshow

ΑΟ Περιστερίου: Αρχή με όνειρα….

Published

on

Ο Α.Ο. Περιστερίου ολοκληρώνει την προετοιμασία του εν όψει της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής που θα γίνει την Κυριακή ώρα 4μμ στο γήπεδο του Ηφαίστου με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας και θα αποτελέσει παράλληλα και πρόβα «τζενεράλε» εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Τάμπραντζης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης με σκοπό την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Δημήτρης Πλέστης σχετικά με την έναρξη της χρονιάς δήλωσε:« Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά μακριά από την βία και σε όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας αφού και καλή ομάδα διαθέτουμε και συγχρόνως εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας των παιδιών αφού αγωνίζονται συνέχεια μαζί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Ζητάμε απ’ όλο τον κόσμο του Περιστερίου να στηρίξει την ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Πόλη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπως κάνει συνέχεια φιλοξενώντας τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε αυτή είναι η αρχή μας και το δόγμα μας. Πέρα από το ποδόσφαιρο να παράγουμε και πολιτισμό που τόσο ανάγκη τον έχουμε όλοι μας.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply